Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

GuitarogDJ

Prisniveau

Kr. 4.000 - 9.900

Hjemby

Områder

Varighed

3 - 9 timer

Profil

GuitarogDJ er en unik musikalsk pakkeløsning der passer til alle fester!
Musik til bryllup, konfirmation, julefrokost og firmafest – kort sagt; til enhver festlig lejlighed.

Mikkel spiller afdæmpet hyggemusik på akustisk guitar og sang, og sætter dermed den perfekte stemning under en bryllupsmiddag eller en reception. Skal dansebenene luftes, sætter Mikkel gang i festen som DJ med et kæmpe bagkatalog af populær dansemusik indenfor alle genrer og årtier.

Læs mere...

Mere om GuitarogDJ

Mikkel har gennem 20 år været aktiv som guitarist og sanger - både i forskellige dansebands, men også som solomusiker. Mikkel har spillet land og rige tyndt på cafeer, barer, spillesteder, værtshuse samt til et utal af firmaarrangementer, private fester, bryllupper, fødselsdage m.v.

Der bydes på et bredt favnende og medrivende repertoire, bestående af populære hits fra de sidste 60 år, fortolket akustisk af en mand og hans guitar – i bedste singer/songwriter-stil. Repertoiret rummer hits fra blandt andre: Kim Larsen, Anne Linnet, Big Fat Snake, Allan Olsen, Sebastian, The Beatles, Rolling Stones, Elvis, Oasis og mange flere.

Book Mikkel til at spille under middagen og få en afslappet og hyggelig stemning med et musikrepertoire der appellerer bredt. Lydbilledet er enkelt, stemningsfuldt og dynamisk, og trangen til at synge med vil med garanti opstå hos de fleste gæster.

Efter middagen spiller Mikkel som DJ, og med et musikkatalog på flere millioner numre, er der rig lejlighed for at ønske de sange, der sætter gang i lige netop jeres danseben!

Videoklip

Anmeldelser ( | af GuitarogDJ: 5,0 ud af 5 baseret på 10 anmeldelser )

5
1
5

Klart 5 stjerner

Mikkel gør det bare fantastisk godt med sin guitar og dj pult. Han er super god til at mærke stemningen. Han skal have stort ros og vi kan varmt anbefale ham.

Anmeldt af Pernille Nielsen d. 10. marts 2019
5
1
5

Simpelhen så lækkert!!

Super god musiker. akustisk guitar til maden med numre folk kunne nynne med på, ung som gammel.
Og bredt spændende dansemusik til alle! Har ikke fået andet end positivt feedback fra mine gæster til brylluppet. KAN ANBEFALES!!!

Anmeldt af Mikkel Hansen d. 12. juni 2018

Kontakt GuitarogDJ

Kontakt GuitarogDJ via formularen her, så vil GuitarogDJ vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

 1. 00:00 DJ Mix til bryllup
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/6173/Bryllups_Mix.mp3
 2. 00:00 DJ Mix til fødselsdag
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/6174/F_dselsdag_Mix.mp3
 3. 00:00 DJ Mix 90'er
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/6175/Eurodance_90_er.mp3
 4. 00:00 Dj Mix til julefrokost
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/6362/Jule_mix.mp3