Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 dage

Hair Metal Heröes

Prisniveau

Kr. 20.000 - 40.000

Hjemby

Områder

Varighed

1x 75 min. - 2x 60 min. - 3x 45 min. - eller anden varighed

Profil

Hair Metal Heroes er et forrygende liveband, der tager de største rockhits fra 80’erne og leverer dem til DIT dansegulv. Publikum skråler med og tager del i en fest med så stort glam-appeal, at selv Def Leppard ryster i gamacherne.

Med et arsenal af fællessange af kunstnere som Bon Jovi, Def Leppard, Van Valen, Whitesnake m.fl. bygger Hair Metal Heröes en perfekt bro mellem det farverigt festlige og det hårdtslående rockede.

Læs mere...

Mere om Hair Metal Heröes

Bandets medlemmer (heriblandt Rasmussen, vinder af det Danske Melodi Grand Prix og nr. 9 ved Eurovision 2018) har erfaring fra hundredvis af livejobs med bl.a. Vocal Line og I’LL BE DAMNED og fra bl.a. Eurovision 2018, Roskilde Festival, Copenhell, Danmark har Talent, DGI Landsstævne, Bork Havn Musikfestival, opvarmningsjobs for Metallica, D-A-D, Steel Panther m.fl., store og små firmafester og mange flere. Hair Metal Heröes har optrådt både til private arrangementer, firmafester og ved større offentlige arrangementer/koncerter som f.eks. Aarhus Vocal Festival. Bandets styrke er det stramme koncept (og de stramme gamacher) og det gennemarbejdede liveshow - Hair Metal Heröes skal med andre ord opleves live: intet sted er for stort eller småt til at huse det flamboyante, gamacheklædte band.

Vores repetoire består af de største hits fra bl.a. følgende kunstnere:
- Bon Jovi
- Def Leppard
- Europe
- KISS
- Mötley Crüe
- Poison
- Scorpions
- Skid Row
- Steel Panther
- Warrant
- Whitesnake

Fleksibilitet:
Hair Metal Heröes kan tilpasse både antallet af sæt og deres længde til dit arrangement, og vi kan levere fleksible løsninger ift. DJ og evt. PA, så kontakt bandet og få et tilbud, der passer til netop dit arrangement.

Som noget nyt kan du booke "Rasmussen & The Hair Metal Heröes" som en samlet pakke, hvor vindersangen "Higher Ground" spilles (efter ønske) og Rasmussens deltagelse garanteres. Ligeledes gives mulighed for at bruge Rasmussens navn som reklame ifm. dit arrangement.

Kontakt Hair Metal Heröes

Kontakt Hair Metal Heröes via formularen her, så vil Hair Metal Heröes vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.