Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 9 timer

Min musikalske familie

Prisniveau

Kr. 1.800 - 2.500

Hjemby

Områder

Varighed

60 - 90 min

Profil

Hvordan lyder ”Er du dus med himlens fugle” og ”Mormors kolonihavehus” når de synges fra hjertet af en 11-årig? Halfdan optræder sammen med sin mor og søster på hhv. harmonika og violin/mandolin. Vi skal høre de gamle sange, som vi alle kender, og vi skal både lytte og synge med. Med talent og charme giver Halfdan os sin fortolkning af Vuffelivuv, Storkespringvandet, Mormors kolonihavehus og meget mere.

Læs mere...

Mere om Min musikalske familie

Det er en skrap mor, der jager sine børn op klokken 6 hver morgen, så de kan nå at øve violin, inden de skal i skole - men til gengæld kommer der noget ud af det i den anden ende!
Halfdan på 11 år synger sammen med sin søster Tabita på 19 år, mens mor bakker dem op med sin harmonika.
Med dejlige, bløde stemmer synger Halfdan og Tabita de gamle sange, som vi alle kender, mens violin, mandolin og harmonika lægger bunden og krydrer oplevelsen. Vi skal lytte og nyde, men vi skal også synge sammen med dem.
Halfdan har stået på en scene flere gange, end han kan huske. Han har spillet violin fra han var 3 år gammel og har optrådt med violin og sang fra han fyldte 6 år, ligesom han har medvirket i flere film.
I Den Musikalske Familie optræder Halfdan sammen med sin mor på harmonika og sin storesøster Tabita (violin, mandolin og sang).
Tabita går til daglig går på MGK, som er en konservatorieforberedende uddannelse og er fastansat kirkesanger i Skanderborg Slotskirke.
Helle Asmild spiller harmonika og er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium.
Vi skal høre alle de melodier, som vi kender og elsker, men denne gang bliver de både set og sunget fra barndommens land - Vuffelivuv, Duerne flyver, Papirklip, I En Lille Båd Der Gynger og mange flere.
Og måske vil Halfdan og Tabita til slut spille en violin-duet fra ”Eine Kleine Nachtmusik”?
(Den Musikalske Familie kan godt optræde i skoletiden, da Halfdan på grund af sit specielle talent har skolens tilladelse til at tage fri for at optræde).

Kontakt Min musikalske familie

Kontakt Min musikalske familie via formularen her, så vil Min musikalske familie vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.