Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Hanna Elisa

Prisniveau

Kr. 1.500 - 3.000

Hjemby

Områder

Profil

Mangler du en sanger til dit kommende bryllup, en konfirmation, fødselsdag, begravelse eller andet event, så er jeg klar. Jeg synger akapella, som vil sige, at jeg ikke spiller instrument til. Hvis du ønsker akkompangement, så hjælper jeg gerne med at finde en musiker. Jeg bor i Tulstrup, lige udenfor Hillerød og kører gerne, hvor transportbetaling inkluderes i de tilbud jeg giver.
Genremæssigt synger jeg lidt af hvert: folk, singer-song writer, country, pop og bossa nova.

Læs mere...

Mere om Hanna Elisa

Jeg har sunget hele mit liv og jeg elsker det. Fra at synge i det skjulte, til at få undervisning og få trænet stemmen til at arrangere mine egne koncerter har været, og er, noget af en rejse. Min opgave som sanger, er at få dig til at mærke noget, til at forstå budskabet i sangen uanset genre og tekst. Jeg elsker at arbejde med sange og få den formidlet på en relaterbar måde.

Jeg er født og opvokset på Færøerne, så jeg synger gerne sange på færøsk, dansk, engelsk eller norsk. Andr sprog kan også komme på tale, så skal jeg bare have nok af forberedelsestid.

Kontakt Hanna Elisa

Kontakt Hanna Elisa via formularen her, så vil Hanna Elisa vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.