Hanna Elisa

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Hanna Elisa

Prisniveau

Kr. 1.900 - 5.500

Hjemby

Områder

Profil

Mangler du en sanger til dit kommende julearrangement, bryllup, en konfirmation, fødselsdag, begravelse eller andet event, så er jeg klar. Jeg synger a capella, som vil sige, at jeg ikke spiller instrument til. Hvis du ønsker akkompagnement, så hjælper jeg gerne med at finde en musiker. Jeg bor i Tulstrup, lige udenfor Hillerød og kører gerne, hvor transportbetaling inkluderes i de tilbud jeg giver.

Genremæssigt synger jeg lidt af hvert: folk, singer-song writer, country, pop og bossa nova.

Jeg har sunget hele mit liv og jeg elsker det. Fra at synge i det skjulte, til at få undervisning og få trænet stemmen til at arrangere mine egne koncerter har været, og er, noget af en rejse. Min opgave som sanger, er at få dig til at mærke noget, til at forstå budskabet i sangen uanset genre og tekst. Jeg elsker at synge til private arrangementer, da der er noget magisk ved de rum der skabes. Om end det er kærligheden som fylder til bryllupper, eller sorgen der fylder ved begravelser, så føler jeg mig altid beæret over at få lov til at være en del af dagen. Jeg er født og opvokset på Færøerne, så jeg synger gerne sange på færøsk, dansk, engelsk eller norsk. Andre sprog kan også komme på tale - så skal jeg bare have nok af forberedelsestid.

I sommeren 2023 startede jeg på kirkesangeruddannelsen hvor jeg modtager undervisning i sang, klaver, hørelære og kor. Dette gør jeg for at få endnu flere redskaber som sanger og ”holde stemmen varm”. Jeg er medlem af sangskriver og komponist-foreningen Autor og bruger en del tid på at skrive og producere mine egne sange.

Musikafspiller

  1. 00:00 Sov som en sten
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBa1NKIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--de90c1fd9aaf53423f95165c479fcde967d70988/Sov%20Som%20en%20Sten_samlet%20mix_01.mp3?5722644

Videoklip


Anmeldelser ( | af Hanna Elisa: 5,0 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

Spot on

God dialog op til mit arrangement, omkring musikken, måden, stedet etc.
Fantastisk performance, som ikke kun var musik men intro til hvert nummer, som gjorde det autentisk - og en dejlig humor.
Var ganske enkelt vild med Hanna <3

Anmeldt af Jackie Palsgreen d. 21. maj 2024
5
1
5

Dygtig

Hanna sang virkelig godt. Vi nød det alle sammen.

Anmeldt af Claus Østergaard d. 26. juni 2023

Kontakt Hanna Elisa

Kontakt Hanna Elisa via formularen her, så vil Hanna Elisa vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.