Helle Asmild

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Helle Asmild

Prisniveau

Kr. 1.800 - 4.000

Hjemby

Varighed

60 - 90 min

Profil

Helle Asmild er foredragsholder, historiefortæller og uddannet musiker. Hun er også mor i en musikfamilie, hvor alle - børn, unge og voksne - optræder med musik, fortælling og foredrag.
Hun optræder bl.a. med:
Min musikalske familie: Halfdan på 12 år leverer med sin smukke sangstemme og sin violin musikalsk underholdning.
Ungdommen er ikke, hvad den har været: Andreas på 15 år synger med stor humor og personlighed om alt det, han endnu ikke må.

Pilgrimsfærden: ”Du kan ikke bære din bagage og dit barn op og ned af Camino de Santiagos bjergstier. Det er umuligt! ”Jamen så køber jeg da bare et æsel!” En historiefortælling med klassisk musik.
"Om at rejse i Kenya": Vanvittige og morsomme rejseberetninger fra Afrika krydret med musik fra Kenya. Sammen med M-Tafsiri Africa Duo fortæller Helle Asmild historien om en anderledes rejse.
"Karen Blixen fortællinger": "Karen Blixen havde en historie om Kenya - har Kenya en historie om hende?" Sammen med M-Tafsiri Africa Duo fortæller og spiller Helle Asmild om Karen Blixen i Kenya.
"Slummen": Hvordan er slum egentlig og kan man faktisk bo der? Nairobis slum set udefra og indefra.
Et kulturmøde: ”Hvorfor siger du ikke bare, hvad du mener?” ”De er skøre de romere! For Obelix var det ikke svært at ”forstå” andre kulturer, for de var skøre, og så var den ikke længere, men hvad, hvis man nu har lyst til at gå et skridt længere end det?
At rejse er at forandre sig: Om at prøve at leve i en kultur, der ikke er ens egen. Hvordan føles det at rejse fra Nairobis slum til Danmark og bo hos en dansk familie i tre måneder? Hvordan føles det at rejse fra Danmark til Kenya og bo i Nairobis slum i et halvt år?

Kontakt Helle Asmild

Kontakt Helle Asmild via formularen her, så vil Helle Asmild vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.