Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 6 timer

Henrik Christensen

Prisniveau

Kr. 4.000 - 8.500

Hjemby

Områder

Varighed

Efter aftale

Profil

Skal vi sammen skabe magi til din næste familie- eller firmafest? Som tryllekunstner leverer jeg en morsom og magisk stemning til enhver festlig lejlighed - brylluppet, konfirmationen, fødselsdagen, jubilæet, receptionen, julefrokosten, personalefesten m.v.

Læs mere...

Mere om Henrik Christensen

Til firmafesten/familiefesten anbefaler jeg et STAND-UP TRYLLESHOW udført i stand-up comedy stil med masser af rappe replikker og sjove bemærkninger. Dette show opføres i en direkte dialog med publikum og inddrager hele selskabet i showet på bedste vis. I showet indgår også eksempler på tankekontrol.

Kan også tilbyde dig et rent TANKEKONTROL-SHOW med foruroligende eksempler på tankelæsning, tankeoverføring, ESP m.v. Showet bliver præsenteret på en dynamisk og morsom måde og efterlader alle overbevist om, at der er mere mellem himmel og jord.

Desuden anbefaler jeg en optræden med CLOSE-UP TRYLLERI helt tæt på - altid en garanti for masser af sjove reaktioner, når der pludselig sker noget uventet til festen.

Skal børnene fortrylles anbefaler jeg en BØRNEFORESTILLING tilrettelagt med tryllerier for børn i alle aldre og præsenteret helt på børnenes præmisser.

Send mig en forespørgsel i dag og du modtager straks et uforbindende tilbud på magi til jeres arrangement.

Glæder mig til at fortrylle jer!

Videoklip

Anmeldelser ( | af Henrik Christensen: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Super underholdende

Sjov og tryl i en god kombination. Var god til at få hele selskabet med. Bedste anbefalinger herfra:)

Anmeldt af Anette Holm d. 1. oktober 2018
5
1
5

Trylleshow til konfirmation

Vi havde hyret Henrik til en SOLISTOPTRÆDEN og CLOSE-UP TRYLLERI, istedet for den traditionelle musikant.
Henrik leverede et super underholdende show, han havde en god kontakt med publikum, gik lige til grænsen, men aldrig over. Fantastisk trylleri uden de store tekniske redskaber og en god forståelse for publikums ønsker.
Under CLOSE-UP trylleriet, der primært var rettet mod konfirmanten, udviste Henrik en rigtig god forståelse for, hvor meget han kunne involvere drengen og lettede straks "presset" da drengen blev nervøs. Trylleriet var igen fantastisk, mageløs fingerfærdighed, lige den slags trylleri publikum værdsatte mest. Som en bonus medbragte Henrik endda en lille gave til konfirmanten.
Alt i alt, en super oplevelse vi klart kan anbefale andre.

Anmeldt af Jens L. d. 10. maj 2012

Kontakt Henrik Christensen

Kontakt Henrik Christensen via formularen her, så vil Henrik Christensen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.