Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 7 timer

Henrik Christensen

Prisniveau

Kr. 4.000 - 8.500

Hjemby

Områder

Varighed

Efter aftale

Profil

Skal vi sammen skabe magi til din næste familie- eller firmafest? Som tryllekunstner leverer jeg en morsom og magisk stemning til enhver festlig lejlighed - brylluppet, konfirmationen, fødselsdagen, jubilæet, receptionen, julefrokosten, personalefesten m.v.

Læs mere...

Mere om Henrik Christensen

Til firmafesten/familiefesten anbefaler jeg et STAND-UP TRYLLESHOW udført i stand-up comedy stil med masser af rappe replikker og sjove bemærkninger. Dette show opføres i en direkte dialog med publikum og inddrager hele selskabet i showet på bedste vis. I showet indgår også eksempler på tankekontrol.

Kan også tilbyde dig et rent TANKEKONTROL-SHOW med foruroligende eksempler på tankelæsning, tankeoverføring, ESP m.v. Showet bliver præsenteret på en dynamisk og morsom måde og efterlader alle overbevist om, at der er mere mellem himmel og jord.

Desuden anbefaler jeg en optræden med CLOSE-UP TRYLLERI helt tæt på - altid en garanti for masser af sjove reaktioner, når der pludselig sker noget uventet til festen.

Skal børnene fortrylles anbefaler jeg en BØRNEFORESTILLING tilrettelagt med tryllerier for børn i alle aldre og præsenteret helt på børnenes præmisser.

Send mig en forespørgsel i dag og du modtager straks et uforbindende tilbud på magi til jeres arrangement.

Glæder mig til at fortrylle jer!

Kontakt Henrik Christensen

Kontakt Henrik Christensen via formularen her, så vil Henrik Christensen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.