Henrik Christensen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 11 timer

Henrik Christensen

Prisniveau

Kr. 4.500 - 8.500

Hjemby

Områder

Varighed

Efter aftale

Profil

Skal vi sammen skabe magi til din næste familie- eller firmafest? Som tryllekunstner leverer jeg en morsom og magisk stemning til enhver festlig lejlighed - brylluppet, konfirmationen, fødselsdagen, jubilæet, receptionen, julefrokosten, personalefesten m.v.

Til firmafesten/familiefesten kan du få et STAND-UP TRYLLESHOW med masser af rappe replikker og sjove bemærkninger. Showet opføres i en direkte dialog med publikum og inddrager hele selskabet i showet på bedste vis. I showet indgår også eksempler på tankekontrol.

Du kan også få et rent TANKEKONTROL-SHOW med foruroligende eksempler på tankelæsning, tankeoverføring, ESP m.v. Showet bliver præsenteret på en dynamisk og morsom måde og efterlader alle overbevist om, at der er mere mellem himmel og jord.

Vil du have, at dine gæster skal opleve magien helt tæt på kan du få en optræden med CLOSE-UP TRYLLERI. Der er altid garanti for masser af grin og sjove reaktioner, når der pludselig sker noget uventet til festen.

Skal børnene fortrylles kan du få en BØRNEFORESTILLING tilrettelagt med tryllerier for børn i alle aldre og præsenteret helt på børnenes præmisser.

Send mig en forespørgsel i dag og du modtager straks et uforbindende tilbud på magi til jeres arrangement.

Glæder mig til at fortrylle jer!

Videoklip


Anmeldelser ( | af Henrik Christensen: 5,0 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Tryl, standup og indrager publikummet

Sølvbryllup
Henrik tryller ikke kun selv, men indrager publikum så trylleriet kommer helt
ud på scenekanten. Det er sjovt med sjovt på.
Alle var underholdt

Anmeldt af Jørgen Pedersen d. 23. juni 2019
5
1
5

Super underholdende

Sjov og tryl i en god kombination. Var god til at få hele selskabet med. Bedste anbefalinger herfra:)

Anmeldt af Anette Holm d. 1. oktober 2018

Kontakt Henrik Christensen

Kontakt Henrik Christensen via formularen her, så vil Henrik Christensen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.