Dr. Nielsens Festorkester

Dr. Nielsens Festorkester

Prisniveau

Kr. 3.800 - 11.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 x 60 min eller 3 x 45 min dans. Dinner aftales.

Profil

Dr. Nielsens Festorkester - duo og trio - vi magter alle facetter og faser af en fest.

Læs mere...

Mere om Dr. Nielsens Festorkester

Mange års erfaring er en helt konkret kompetence, som vi netop har erhvervet os via spillejobs. Vi har tilsammen over 1200 spillejobs bag os, så rutinen fornægter sig ikke. Vi ved derfor, hvor vigtigt det er, at værterne trygt kan overlade underholdningen til musikken.

Derfor kurerer Dr. Nielsens Festorkester effektivt ethvert tilløb til ondt i maven og en syg fest.

Vi spiller et bredt repertoire, som bygger på en fordomsfri tilgang til de mennesker vi spiller for. Repertoiret afstemmes inden den store dag med værtsparret, ligesom øvrige spørgsmål tages op. Derfor spiller vi alt fra Himmelhunden og dinner, over evergreens og til Highway to Hell. Vi spiller brudevalsen og til alle lejlighedssange.

Vi er et orkester - duo eller trio - som ikke har behov for at definere kundens oplevelse af en god fest. Mange orkestre definerer den gode fest, som "der var gang i dansegulvet hele tiden". Vi definerer den gode fest, som en begivenhed, der er forløbet efter værternes ønske. Vi tillader gæster og værter at bruge vores os på den måde de selv finder rigtig.

Vi hylder den danske spillemandstradition. Derfor er de videoer du ser af os på nettet med lyd, som stammer fra indspilning af billede. Lyd og billede er live med en lille efterbehandling af lyd. Derfor er det du ser det du får. Lyd og billede hører sammen.

Kontakt Dr. Nielsens Festorkester

Kontakt Dr. Nielsens Festorkester via formularen her, så vil Dr. Nielsens Festorkester vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.