Hitchhikers

Prisniveau

Kr. 7.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

3 x 45 min. eller efter aftale

Profil

Hitchhikers – Autentisk velspillet dansemusik fra 60,70,80 érne

Hitchhikers er et rutineret allround danseband som bogstaveligt får folk op fra stolene, publikum synger med på mange af de kendte numre og sikrer den gode stemning. Vi har udvalgt nogle af de bedste numre fra perioden i en skøn blanding indenfor soul, rock, pop krydret med lidt dansksprogede numre. Bandet har et stærkt vokalarbejde og suppleret med bl.a. guitarspil, som ligger helt op ad originalerne. Vi lytter efter stemningen og tilpasser vores repertoire. Lydniveauet er passende og afleveret med et flot lydbillede. Vi binder de forskellige numre sammen med kommentarer som involverer publikum. Vi overholder naturligvis alle aftaler.
Hitchhikers spiller til firmafester, bryllupper, foreninger, festivaler, runde fødselsdage og naturligvis til 60 og 70 fester.
Andre siger om Hitch Hikers:
” Super professionel dansevenlig musik der skaber god stemning fra start til slut” Arrangør af Gersager Festival Henrik Mørke Malmkvist
” Hitchhikers spiller alle de gode numre fra 60 til 80´erne med høj autensitet med godt og behageligt lydbilled” Arrangør af fredagsbar Gritt Wenneke.

” Hitch Hikers har flere år i træk været vores afslutningsband i forbindelse med Glostrup kulturnat. De er meget alsidige, spiller med høj energi og en fornøjelse at lytte og danse til” Radio Rødovre - radiovært Egon Sørensen.

Om Bandet:
Bandet er bundet sammen af en fælles interesse for musik og mange års tæt venskab. Forsanger og guitarist Sørens Rask er kendt som manden med ”pavarottistemmen” og har spillet sammen med Morten siden de var 15 år. Morten Sørensen lægger den solide bas og synger kor. Lars Andersson er keyboardentusiast med hang til svedige orgelsoli. Michael Pedersen er lead guitarist og professionel musiker og spiller særdeles overbevisende. Michael Helmershøj medvirker til at lyden er ”tight” og har spillet sammen med Lars i siden de var 14 år.

Kontakt Hitchhikers

Kontakt Hitchhikers via formularen her, så vil Hitchhikers vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.