Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

Henrik Nagstrup / hnmusik

Prisniveau

Kr. 3.800 - 5.500

Hjemby

Områder

Varighed

3 til 5 timer (7 timer med dans)

Profil

Få klaveret i centrum. Der spilles rigtigt på tangenterne og - med begge hænder i alle tonearter. Musikken spænder fra jazz, evergreens, pop, klassisk, og rock. Kort sagt får I en rutineret og musikalsk musiker, som har stor rutine i at spille til fødselsdage, receptioner, konfirmationer, firmafester, bryllup, sølvbryllup m.m.
Som ekstra bonus får du også akustiske guitar evergreens som Cavatina.....

Læs mere...

Mere om Henrik Nagstrup / hnmusik

Det er vigtigt, at det swinger. Musik handler om at få det til at swinge. Det handler om kommunikation og glæde - og om opmærksomhed, variation og situationsfornemmelse.

Jeg spiller under mine musikarrangementerne også akustisk guitar og spiller evergreens som Streets of London af Ralph McTell, Why worry af Mark knopfler, Tears in heaven af Eric Clapton med sang på - plus meget mere.

Hvis I ønsker det er der mulighed for at spille op til dans. Så kommer der selvfølgelig trommer og bas-akkomponement på.

Jeg arbejder i hverdagen som musiklærer og komponist. Jeg underviser i klaver, guitar, sammenspil og har i mange år været orkesterleder ved musicals.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Henrik Nagstrup / hnmusik: 4,9 ud af 5 baseret på 21 anmeldelser )

5
1
5

Dygtig festmusiker

Henrik er en dygtig alsidig kunstner - både på piano og guitar. Vi var godt tilfredse med den varierede musik.

Anmeldt af Anni Møller d. 23. september 2018
5
1
5

Perfekt afstemt middagsmusik

Henrik Nagstrup leverede perfekt afstemt musik til vores bryllup. Henrik fornemmede hurtigt både lydniveau og genrer. Vekslende mellem piano og guitar, med og uden sang.
Vi giver den bedste anbefaling fra både brudepar og gæster.

Anmeldt af Britta Kristensen d. 11. september 2018

Kontakt Henrik Nagstrup / hnmusik

Kontakt Henrik Nagstrup / hnmusik via formularen her, så vil Henrik Nagstrup / hnmusik vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.