Mads Højfeldt

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 dage

Mads Højfeldt

Prisniveau

Kr. 8.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

45-60 minutter

Profil

Et inspirerende og humørfuldt foredrag, om at motivere sig selv og skabe resultater. Mads har i over 30 år været beskæftiget med personlig udvikling, herunder afvikling af overlevelseskurser, teambuilding og mentaltræning i erhvervslivet samt på elitesportsplan. På et kort øjeblik formår han på sin egen provokerende og underholdende måde, at drage dig ind i en verden, hvor det handler om viljen til at ville og holdningen til at handle.

Dette har gennem tiden udviklet sig til en masse spændende specialopgaver og samtidig givet en stor ballast i form af de mange udfordringer, som jo er en del af at drive et foretagende der bl.a. strækker sig over emner som sikkerhed, ledelse, koordination og samarbejde.

Mads giver på sin helt egen og inspirerende måde et indblik i hvordan man på det personlige plan kan gøre tilværelsen mere interessant og samtidig komme nærmere dine egne personlige mål.

Kontakt Mads Højfeldt

Kontakt Mads Højfeldt via formularen her, så vil Mads Højfeldt vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.