Verdensrekordholder i i hukommelse (Pi Everest) Lars Christiansen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 7 timer

Verdensrekordholder i i hukommelse (Pi Everest) Lars Christiansen

Prisniveau

Kr. 7.500 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

1-3 timer

Profil

Lars Christiansen har i 2023 opnået noget helt ekstraordinært: I hukommelsesdisciplinen "Pi Everest" er han blevet verdensrekordholder. Book et foredrag med Lars og hør ham fortælle om denne bedrift - og hvordan vi alle kan opnå helt ekstraordinære hukommelsesresultater.

For at opnå verdensrekorden skal man 1) kunne de første 10000 decimaler i Pi fra start til slut og også som brudstykker 2) anvende etablerede og meget effektive hukommelsesteknikker, vi alle kan have gavn af 3) acceptere, at der ikke findes en tryllestav, der får en sovende til rekorden.

Med til historien hører, at vi alle kan opnå noget helt ekstraordinært. Book dette motiverende foredrag med Lars, der vil guide dit publikum gennem et arrangement, der vil få folk til at gå hjem med en fornemmelse af, at alt er muligt.

Kontakt Verdensrekordholder i i hukommelse (Pi Everest) Lars Christiansen

Kontakt Verdensrekordholder i i hukommelse (Pi Everest) Lars Christiansen via formularen her, så vil Verdensrekordholder i i hukommelse (Pi Everest) Lars Christiansen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.