Foredragsholdere nær Vanløse med foredrag om humor

SVINDLERNE

Svindlernes falske ekspert holder falske foredrag med fake news! Vi har allerede svindlet Mærsk, PwC og Novo Nordisk
- vi kan også svindle jer...

Hjemby
Hellerup
Prisniveau
Kr. 14.500
Vis kunstnerprofil

Kim Reisz

En dag på Frederiksberg Slot

Lær om effektiv ledelse, se de kongelige gemakker, hør anekdoter om enevældskongerne, drik et glas champagne på Fla...

Hjemby
Kokkedal
Vis kunstnerprofil

Maibritt Kruse Kronborg (Forskellen på mænd og kvinder)

HUMORISTISK FOREDRAG OM MÆND OG KVINDER
Populær og scenevant foredragsholder, som formår den hårfine balancegang mellem sød humor og ironi. Foredr...

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil

Latter Instruktør - latterduoen

Latter er både sjovt og sundt. Mangler du et anerledes event til personale/salgs mødet, polterabend, brylluppet, fødselsdagen, venneturen, julefrok...

Hjemby
Viborg
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, der hører til blandt Danmarks største og mest interessante, hvor du kan finde alle relevante typer god underholdning til events, fester og arrangementer for virksomheder såvel som for private, voksne som børn.

Formålet med denne portal er at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere indenfor alle betydelige kategorier, så danskere der er på jagt efter den perfekte underholdning & musik, kun skal lede ét sted, og det vel at mærke uden at de skal betale yderligere bookingomkostninger eller andre administrationsgebyrer. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men portalen der samler alle valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vi har god trafik af mange kunder, som tillige vender tilbage igen og igen og booker underholdende og dygtige entertainere.

Vores udvalg strækker sig fra juleunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Derudover har vi et udvalg af bands indenfor alle interessante kategorier, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der er idémanden bag bookingportalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end blot et samlingspunkt, hvor kunder og entertainere opnår kontakt. Derfor er der også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Desuden er der også et stigende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt du husker, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er noget fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Senere giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Med en eller flere videoer på din profilside kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du leder efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...