Ida Oxholm

Prisniveau

Kr. 4.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 timer

Profil

Foredragsholder, forfatter, coach og psykoterapeut. Jeg har i mange år holdt foredrag over det ganske land under titlerne: 'Slank indefra' og 'Tænk dig Glad'. Derudover har jeg skrevet selvhjælpsbøgerne 'Slank indefra' og 'TankeRevision'.

Foredrag 1:
Fri os fra janteloven –
din vej til selv- og ligeværd!
Tilhørerne får her opskriften på, hvordan vi alle selv kan tage ansvar for vores indre ‘indeklima’, så de fleste dage bliver lyse og venlige, måske endda solrige!

Udover bevidstheden om, hvordan energi-psykologi hænger sammen, får tilhørerne unikke og konkrete redskaber til at afvikle uhensigtsmæssige overbevisninger og følelsesmæssige blokeringer – og opleve den oprindelige livsglæde, vi alle er født med. Selv mener jeg, at dette foredrag indeholder vigtig visdom for alle mennesker, unge som gamle. Tilhørerne går hjem med 3 helt konkrete værktøjer til højere livskvalitet: Bevidsthed, TankeRevision og BlokeringsForløsning!

Følges denne visdom, vil den naturlige livsglæde begynde at pible frem indefra! Glæd dig!

Foredraget belyser:
- Vores egen indflydelse på vores eget liv og vores forhold til andre mennesker.
- Hvordan vores omgivelser viser os vores egne overbevisninger og leveregler.
- Muligheden for at opløse irritationer og konflikter med andre mennesker.
- Konkrete redskaber til at blive fri af fortidens sår.

Foredrag 2:
Tanke-Revision –
metoden, der får dig på bedre tanker.
Det kan være svært at ændre de tankemønstre, vi er opflasket med. Vores sind har været programmeret til at gentage sig selv, hvorfor de fleste af os er fastlåst i mange gamle overbevisninger, endda mønstre, som kan blokere for livsglæde og handlekraft.

Men der er håb, og det behøver ikke være så svært, for nu er der mulighed for ved et helhjertet ønske at ændre nogle af de tankegange, der holder os fast.

Under foredraget demonstreres TankeRevision – en gratis selvhjælps metode til at få os på bedre tanker.

Foredrag 3:
Er der mere mellem himmel og jord?
I mange udfordrende situationer har jeg oplevet ‘hjælp fra oven’, idet jeg overlod styringen til noget, der var større end mig selv.

Under dette foredrag fortæller jeg om de mange oplevelser, jeg har haft på grund af min grundliggende tillid til den åndelige verden – og de i mange tilfælde ret mirakuløse løsninger, der kom ud af det. Bl.a. hvordan jeg fik min dejlige bolig; hvordan min søn modtog telefonisk besked fra mig – uden at jeg havde ringet til ham; hvordan min rejse til Brasilien ‘blev arrangeret’ for mig; hvordan jeg klarede mig i Spanien, da jeg havde mistet min telefon og dermed alle mine kontakter.

Tilhørerne får naturligvis også indsigt i de bevidste metoder, jeg ind imellem anvender, og de får her selv mulighed for at fortælle om egne lignende oplevelser.

Kontakt Ida Oxholm

Kontakt Ida Oxholm via formularen her, så vil Ida Oxholm vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.