Ida Oxholm

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Hjemby

Områder

Varighed

2 timer

Profil

Foredragsholder, forfatter, coach og psykoterapeut. Jeg har i mange år holdt foredrag over det ganske land under titlerne: 'Slank indefra' og 'Tænk dig Glad'. Derudover har jeg skrevet selvhjælpsbøgerne 'Slank indefra' og 'TankeRevision'.

Foredrag 1.:
Afskaf janteloven – og styrk ligeværdet.
For mig har det været vigtigt at få ændret uheldige tankemønstre med rod i Janteloven gennem en modsat tankegang, nemlig en mere positiv tankegang, som giver energi, glæde, tiltrækker held og kærlighed i livet og – ikke mindst – giver et positivt forhold til vore medmennesker!
Foredraget er spækket med visdom og læring! Følger vi denne læring, vil den naturlige livsglæde begynde at pible frem i os indefra og vores livskvalitet øges betydeligt.
Foredraget belyser:
1. Vores egen indflydelse på vores liv.
2. Vores egen indflydelse på vores forhold til andre mennesker.
3. Hvordan vores omgivelser ofte spejler dybere lag i os selv – ofte med rod i Janteloven.
4. Muligheden for at opløse uønskede irritationer og konflikter med andre mennesker.
5. Konkrete redskaber til at ændre uønskede mønstre.

Foredrag 2:
Tanke-Revision –
metoden, der får dig på bedre tanker.
Det kan være svært at ændre de tankemønstre, vi er opflasket med. Vores sind har været programmeret til at gentage sig selv, hvorfor de fleste af os er fastlåst i mange gamle overbevisninger, endda mønstre, som kan blokere for livsglæde og handlekraft.

Men der er håb, og det behøver ikke være så svært, for nu er der mulighed for ved et helhjertet ønske at ændre nogle af de tankegange, der holder os fast.

Under foredraget demonstreres TankeRevision – en gratis selvhjælps metode til at få os på bedre tanker.

Kontakt Ida Oxholm

Kontakt Ida Oxholm via formularen her, så vil Ida Oxholm vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.