Book foredragsholder nær Hadsten med foredrag om innovation her

Jonathan Løw

Jonathan Løw er iværksætter, bestsellerforfatter og foredragsholder. Jonathan Løw citeres ofte i medierne i forhold til innovation, ledelse og disr...

Hjemby
Højbjerg
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Lars Udengaard

Innovation i praksis - Få redskaber til at arbejde innovativt sammen. Interaktivt foredrag om innovation.

Hjemby
Holbæk
Prisniveau
Kr. 5.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Hvad er karakteristisk for en dygtig foredragsholder? Jo, han eller hun skal kunne gribe sine tilskuere med sin historie. Historien er det samme som foredraget, og leder I efter en spændende foredragsholder, så er udvalget hos Eventzonen i en klasse for sig selv. Vi er en af landets mest omfangsrige tjenester, hvad angår underholdning, musik og altså også foredrag. Det er ganske let for dig at kontakte foredragsholdere via portalen, og du og foredragsholderen bliver så selv enige om reservationen. Det er desuden her, I fastlægger detaljerne for foredraget: Fx hvad det mere præcist skal handle om. Når alt er i orden med foredragsholderen, så er næste fase at komme i gang med at promovere foredraget, så du kan være sikker på, der dukker mange tilskuere op på selve dagen. En gruppe tilskuere, som mener, at foredraget handler om noget interessant. Hvad kræver en vellykket foredragsaften så? Jo, der skal en fascinerende foredragsholder til, som forstår, hvordan han fængsler sine tilhørere, og tilhørere, som higer efter at deltage og lære en masse om emnet. At få hold på en passende mængde tilhørere er en vigtig opgave, men gennem Eventzonen, får du støtte til at komme godt i gang med valget af den helt rigtige foredragsholder, som dækker et stort sortiment af spændende emner.

Eventzonen.dk er en af landets største og mest spændende bookingportaler, for alt det der sker indenfor kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

Ideén bag portalen har været at skabe samlingspunktet for interessante entertainere indenfor enhver væsentlig kategori, så folk der søger efter den ideelle musik og underholdning, ikke går med uforurettet sag men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen medfører ekstra gebyrer til administration m.v.. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men den portal der samler mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, der oven i købet kommer igen og booker underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra voksentrylleri til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Derudover har vi et meget bredt udvalg af musikere og bands indenfor mange relevante kategorier, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag bookingportalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle slags underholdning. Mogens Birk har det mål at lave landets foretrukne system til booking af underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke kun ønsker at være samlingspunktet imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilkoblet en blog med ideer og inspiration til events og festen, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Desuden er der også et community på Facebook, som konstant stiger, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din profilside. Har du en eller flere videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om netop du matcher deres fest eller event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du søger foredragsholdere med foredrag om innovation tæt på Hadsten eller du er foredragsholder, så vælg Eventzonen.dk. Det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til dygtige entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...