Innovation i Jylland

Jonathan Løw

Jonathan Løw er iværksætter, bestsellerforfatter og foredragsholder. Jonathan Løw citeres ofte i medierne i forhold til innovation, ledelse og disr...

Hjemby
Højbjerg
Vis kunstnerprofil
Det kendetegnende for gode foredragsholdere er, at de griber deres publikum med deres spændende historier. Historien er det foredrag, der afholdes, og hvis I skal bruge en spændende foredragsholder, så er mulighederne hos Eventzonen.dk i en klasse for sig selv. Eventzonen er én af landets største portaler til reservation: Og vi er det både, i forhold til underholdning, musik og foredrag. Når du bruger vores tjeneste, så vil du opleve, at det er ganske let at få kontakt med de foredragsholdere du finder spændende, og efterfølgende fastslås pris, detaljer og øvrige vilkår indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det emne eller de emner som foredraget skal handle om, det bliver ligeledes aftalt her. Herefter skal du bare gøre reklame for det interessante foredrag, så et stort publikum dukker op. Et publikum, som finder foredragets emne interessant. Den sikre vej til at et foredrag bliver vellykket er at finde frem til en dygtig og fascinerende foredragsholder, en som formår at få publikum engageret, og tilskuere, som ønsker at deltage og blive mere vidende om det givne tema. Hos Eventzonen kommer du sikkert fra start, for med den helt rigtige foredragsholder, bliver det langt lettere bagefter at komme i hus med den vigtige opgave med at skaffe et passende antal tilskuere – og vi har foredragsholdere, som kommer omkring en meget bred vifte af emner.

Søger du en af landets mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet, kort sagt alle relevante former for underholdning indenfor events, fester og arrangementer for firmaer såvel som for private, unge som gamle.

Idegrundlaget for denne bookingportal er at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere således at personer, der leder efter helstøbt musik og underholdning indenfor alle relevante underholdningskategorier, ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking fører til yderligere gebyrer til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod bookingportalen der samler valgmulighederne. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet kommer igen og booker entertainere hos os.

Udvalget dækker fra børneunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Vi har i tillæg et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. At skabe landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end blot en portal, hvor entertainere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er desuden også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din profilside. Har du en eller flere videoer på din profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere med foredrag om innovation i Jylland, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...