Inside Generations

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Inside Generations

Prisniveau

Kr. 2.500 - 12.500

Hjemby

Varighed

2-5 timer

Profil

Inside Generations er far og søn, der giver den gas med massere af fed guitar, sprød vokal og fantastisk stemning!
Vi spiller alt fra Kim Larsen til Dire Straits.
Inside Generations er dem du skal hyre for at få sat skub i netop DIN fest.

Inside Generations er en duo, bestående af far og søn. De har masser af erfaring, både sammen og hver for sig.
De er en forholdsvis ny gruppe, der dog har et par jobs på bagen, og en masse øven gennem mange år.
De har spillet i flere grupper sammen, som Two and a half men, men også som fx det de begge stadig er i, Mini and the Duo.
De har også masser af erfaring hver for sig, da Frank (far) er forsanger, og guitarist i Musik Mafiaen, og Patrick (søn) spiller i MP Duo som sanger og rytme/lead guitarrist.

De spiller et meget bredt repertoire, der bevæger sig inden for de forskellige genrer og over mange årtier. Det skal dog ikke skjules at de begge har en kærlighed til rockmusikken.
Det gør at der er knald på hele vejen igennem, hvor man med 2 vokaler og både akustisk og elguitar, kan skråle med, og give den gas på dansegulvet.

Vi spiller blandt andet musik fra kendte kunstnere som Kim Larsen, Bamses Venner, Gasolin, Allan Olsen, Eric Clapton, Dire Straits, Christian Brøns & Nikolaj og Piloterne.
Det gør at du kan skråle med på sange som: Jyllingevej, This is my life, Selskabsmadonna, Vimmersvej, Cocaine, Money for nothing, King of the road, Fire, Mød dig selv, Volvo b18, Hjemmebrænderiet, Wild rover, sweet home Alabama og Kommer nok hjem.

Så hvis din fest skal have en masse lækkert musik, og der skal være gang i den, så smid hellere end gerne en forespørgsel. Så vil vi besvare hurtigst muligt.

MVH. Inside Generations.

OBS: Siden vil løbende blive opdateret med Billeder, Video og Lydklip!

Kontakt Inside Generations

Kontakt Inside Generations via formularen her, så vil Inside Generations vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.