Book musikalske foredrag nær Esbjerg her

Kiranan Luxmy

Oplev den 24-årlige ejer af Grafikr i et motiverende, inspirerende og humoristisk foredrag. Med webbureauet Grafikr har han skabt sin plads på et k...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 4.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Alexander Gram Jensen

Hvad kan man lære af en 18-årig knægt, der på 3 år, er gået fra et bruge 30 timer om ugen i et svømmebassin, til at ramme forsiden på Børsen, TV2, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Hvad er karakteristisk for en dygtig foredragsholder? Jo, foredragsholderen skal kunne fange sine tilskuere med sin historie. Tit er det selve historien, der også er selve foredraget, og har I brug for en spændende foredragsholder, så er det sikkert ikke muligt at finde frem til et mere righoldigt udvalg end her hos Eventzonen. Eventzonen.dk er en af Danmarks mest omfangsrige portaler, når det kommer til underholdning, musik og altså også foredrag. Det er ganske let for dig at tage kontakt til foredragsholdere via siden, og du og foredragsholderen bliver så selv enige om bookingen. Endvidere er det her, I fastlægger, hvad foredraget skal indeholde – og alle de øvrige detaljer omkring eventet. Når alt er arrangeret med foredragsholderen, så er næste fase at komme i gang med at promovere foredraget, så du kan være sikker på, der tropper mange tilhørere op på selve dagen. En gruppe tilhørere, som finder foredragets tema spændende. En succesfuld foredragsaften fordrer en fascinerende foredragsholder, som formår at engagere sit publikum, samt naturligvis et publikum, som kommer med et ønske om at blive mere vidende og underholdt. At få hold på en passende mængde tilskuere er en vigtig opgave, men via Eventzonen.dk, får du hjælp til at komme godt i gang med valget af den rette foredragsholder, som dækker et stort sortiment af spændende temaer.

Eventzonen er en bookingportal, der hører til blandt Danmarks største og mest spændende, for alt hvad der rører sig indenfor underholdning til fester, events og arrangementer for private såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Portalens idegrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for dygtige og interessante entertainere således at danskere, der leder efter helstøbt underholdning og musik indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kan søge det de leder efter et enkelt sted og det uden at der skal betales ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men derimod portalen der samler valgmulighederne. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige entertainere.

Det brede sortiment strækker sig fra børneunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. I tillæg har vi et bredt udvalg af bands indenfor mange interessante genrer, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Manden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end bare samlingspunktet, hvor kunder og kunstnere forbindes. Derfor er der også tilknyttet YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har i tillæg et voksende community af personer, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Husk, at entertaineren bookes direkte, når du booker via vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din kunstnerprofil. Med video på din personlige profil kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du selv er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere nær Esbjerg med foredrag om iværksætteri, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...