Find musikalske foredrag tæt på Herning her

Kiranan Luxmy

Oplev den 24-årlige ejer af Grafikr i et motiverende, inspirerende og humoristisk foredrag. Med webbureauet Grafikr har han skabt sin plads på et k...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 4.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Alexander Gram Jensen

Hvad kan man lære af en 18-årig knægt, der på 3 år, er gået fra et bruge 30 timer om ugen i et svømmebassin, til at ramme forsiden på Børsen, TV2, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder formår at gribe sine tilskuere, og gør det tit med en medrivende historie. Man erfarer tit, at det faktisk er fortællingen, der er selve foredraget, og hvis I søger en medlevende foredragsholder, så er mulighederne hos Eventzonen.dk i en klasse for sig selv. Eventzonen er én af landets mest omfangsrige portaler til reservation: Og vi er det både, i forhold til underholdning, musik og foredrag. Det eneste du skal gøre er at kontakte foredragsholderen gennem vores side, og vilkårene for et samarbejde, herunder prisen, det aftales efterfølgende imellem dig og den foredragsholder du vælger at reservere. Endvidere er det her, I aftaler, hvad foredraget skal handle om – og alle de andre detaljer omkring eventet. Derefter skal du blot lave reklame for det interessante foredrag, så mange tropper op. En gruppe tilhørere, som finder foredragets tema interessant. Den bedste vej til at et foredragsarrangement bliver vellykket er at finde frem til en dygtig og fascinerende foredragsholder, en som formår at få publikum involveret, samt naturligvis et publikum, som brænder for at blive klogere og underholdt. Det er op til dig at få tilhørerne på plads. Men med Eventzonen.dk finder du med sikkerhed en perlerække af foredragsholdere, som dækker en meget bred vifte af emner.

Eventzonen er en af Danmarks mest spændende og største bookingportaler, for alt det der rører sig indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for virksomheder såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Formålet med denne portal har været at skabe samlingspunktet for interessante entertainere indenfor alle væsentlige kategorier, så danskere på jagt efter den fuldendte underholdning & musik, kun skal lede ét sted, og det vel at mærke uden at de er nødt til at betale ekstra bookinggebyrer eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen er bookingportalen, der samler alle valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage og booker vores underholdende kunstnere.

Udvalget strækker sig fra børneunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen.dk et meget bredt udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag portalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. At skabe landets bedste og foretrukne system til booking af alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen er mere end bare en portal, som forbinder kunder med kunstnere, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan finde inspiration til events og festen, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Derudover er der et stigende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er der også mulighed for forinden at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Hvis du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du indsætter video til din profil, og derefter vil de hurtigt kunne vurdere, om du matcher deres arrangement. Vil du derefter ikke fortsætte med en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du selv er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere tæt på Herning med foredrag om iværksætteri, så bør du vælge Eventzonen, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...