Find foredragsholder i København med foredrag om iværksætteri her

Nicki Friis

Nicki Friis is an Entrepreneur, Growth Hacker, Speaker, and Podcaster. Nicki is an "outside-the-box" thinker. He is innovative, clever, quick brigh...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Alexander Gram Jensen

Hvad kan man lære af en 18-årig knægt, der på 3 år, er gået fra et bruge 30 timer om ugen i et svømmebassin, til at ramme forsiden på Børsen, TV2, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

WA

Vi er WA

Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
En spændende og medrivende historie gør, at en dygtig foredragsholder virkelig kan fastholde publikums opmærksomhed. Tit er det selve historien, der også er selve foredraget, og leder i efter en interessant foredragsholder, så finder I et meget stort udvalg her hos Eventzonen.dk. Eventzonen er en af Danmarks mest omfangsrige portaler, når det kommer til underholdning, musik og altså også foredrag. Når du anvender vores tjeneste, så vil du opleve, at det er utrolig let at få kontakt med de foredragsholdere du synes er interessante, og du og foredragsholderen bliver så selv enige om bookingen. Det er desuden her, I fastlægger forholdene for foredraget: For eksempel hvad det mere nøjagtigt skal indeholde. Herefter skal du bare lave reklame for det interessante foredrag, så mange tropper op. Og gerne at publikum består af mennesker, som synes at foredragets emne er interessant. En spændende og levende foredragsholder der formår at engagere tilhørerne, det er nogle af ingredienserne, der sikrer en vellykket foredragsaften, og tilskuere, som higer efter at deltage og få en masse viden om emnet. Hos Eventzonen.dk kommer du godt i gang, for med den rette foredragsholder, bliver det langt lettere bagefter at klare den vigtige opgave med at skaffe et passende antal tilskuere – og vi har foredragsholdere, som kan komme omkring en bred vifte af emner.

Eventzonen er en bookingportal, der er en af landets største og mest spændende, hvor man finder alle relevante former for underholdning til arrangementer, events og fester for erhvervsarrangementer såvel som for private, unge som gamle.

Portalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så personer på jagt efter helstøbt underholdning & musik ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i yderligere gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet en portal der samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet kommer tilbage igen og igen for at booke dygtige entertainere.

Vores brede sortiment dækker fra cirkusklovne og -artister til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Vi har tillige et stort udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange spændende genrer, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk, der har over 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle typer underholdning, og derudover skal Eventzonen være meget mere end portalen, hvor kunder og entertainere forbindes. Derfor er der også indbygget en blog, hvor man kan finde ideer til festen og events, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Der er derudover et voksende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger vores dygtige kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er sparet, så er der også god mulighed for forinden at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Er du kunstner og ønsker du at registrere dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter video til din personlige profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er foredragsholder eller søger foredragsholdere i København med foredrag om iværksætteri, så vælg Eventzonen. Det er der 3 meget gode grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...