Book musikalske foredrag i nærheden af Skanderborg her

Kiranan Luxmy

Oplev den 24-årlige ejer af Grafikr i et motiverende, inspirerende og humoristisk foredrag. Med webbureauet Grafikr har han skabt sin plads på et k...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 4.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Alexander Gram Jensen

Hvad kan man lære af en 18-årig knægt, der på 3 år, er gået fra et bruge 30 timer om ugen i et svømmebassin, til at ramme forsiden på Børsen, TV2, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder evner at gribe sit publikum, og gør det tit med en fængende fortælling. Historien er lig med foredraget, og er I på udkig efter en interessevækkende foredragsholder, så er mulighederne hos Eventzonen i en klasse for sig selv. Eventzonen.dk er én af Danmarks mest omfangsrige portaler til reservation: Og vi er det både, hvad angår underholdning, musik og foredrag. Du får nemt kontakt til foredragsholdere gennem vores portal, og du og foredragsholderen aftaler så bookingen. Ligeledes er det her, I fastlægger, hvad foredraget skal handle om – og alle de øvrige omstændigheder omkring eventet. Herefter skal du bare gøre reklame for det inspirerende foredrag, så mange tropper op. Et publikum, som er interesseret i foredragets emne. Den bedste vej til at et foredragsarrangement bliver vellykket er at nå frem til en vidende og fascinerende foredragsholder, en som formår at få publikum involveret, og endvidere en gruppe tilhørere, der vælger at deltage, fordi de ikke blot vil underholdes, men også vil blive klogere. Hvem sørger for, at tilhørerne kommer på plads? Jo, det er din opgave. Men via Eventzonen.dk får du nemt adgang til en række foredragsholdere, som kommer omkring et stort sortiment af spændende temaer.

En af landets meget spændende og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , for alt hvad der sker indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for firmaer, voksne som børn.

Idegrundlaget for bookingportalen er at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle betydelige kategorier, så personer som er på jagt efter den fuldendte musik & underholdning, ikke går forgæves men derimod får alt samlet ét sted, og uden at bookingen medfører yderligere gebyrer til administration etc.. Vi er den bookingportal, der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen og booker vores dygtige og underholdende kunstnere.

Sortimentet dækker fra close-up trylleri til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har vi et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag Eventzonen.dk. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor masser af erfaring med booking af alle former underholdning. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks bedste bookingsystem til underholdning, og derudover skal Eventzonen være mere end blot portalen, hvor kunstnere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilknyttet YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Vi har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til kunstneren, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så er der også muligheder for forinden at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din kunstnerprofil. Med videoer på din profil kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres arrangement. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du søger foredragsholdere tæt på Skanderborg med foredrag om iværksætteri eller du er foredragsholder, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...