Find musikalske foredrag nær Tarm her

Kiranan Luxmy

Oplev den 24-årlige ejer af Grafikr i et motiverende, inspirerende og humoristisk foredrag. Med webbureauet Grafikr har han skabt sin plads på et k...

Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 4.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil

Alexander Gram Jensen

Hvad kan man lære af en 18-årig knægt, der på 3 år, er gået fra et bruge 30 timer om ugen i et svømmebassin, til at ramme forsiden på Børsen, TV2, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Hvad kendetegner en god foredragsholder? Jo, foredragsholderen skal kunne fange sit publikum med sin historie. Tit er det selve fortællingen, der også er selve foredraget, og har I brug for en interessant foredragsholder, så finder I et meget omfattende sortiment her på Eventzonen. Når det drejer sig om at booke underholdning, musik og foredragsholdere, så er vi i dag en af de største tjenester på det danske marked. Det er helt enkelt at tage kontakt til relevante foredragsholdere gennem Eventzonen.dk, og du og foredragsholderen aftaler så bookingen. Det er endvidere her, I kan aftale emnet for foredraget og andre relevante omstændigheder for arrangementet. Efterfølgende skal du blot gøre reklame for det interessante foredrag, så der er et talstærkt publikum på plads på dagen. Et publikum, som finder foredragets emne interessant. Den bedste vej til at et foredragsarrangement bliver en succes er at finde frem til en vidende og karismatisk foredragsholder, en som formår at få publikum involveret, og et publikum, som gerne vil være med og blive klogere på det valgte tema. At få fat i et passende antal tilhørere er en vigtig opgave, men gennem Eventzonen, får du hjælp til at komme godt i gang med valget af den rette foredragsholder, som kommer omkring mange forskelligartede emner.

Eventzonen.dk er en portal til booking, der hører til blandt Danmarks største og mest spændende, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Ideén bag portalen er at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere så personer, der er på jagt efter den ideelle musik og underholdning, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kan lede efter det de søger et enkelt sted og uden at det medfører yderligere administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet bookingportalen der samler valgmulighederne. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi portalen har en god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker vores underholdende og dygtige entertainere.

Vores sortiment dækker fra stand-up komikere til dygtige foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Vi har tillige et udvalg af bands og musikere indenfor alle kategorier, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag Eventzonen.dk. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over femten år og har derfor masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være samlingspunktet mellem kunde og kunstner, men har også tilknyttet en blog, hvor man kan finde inspiration og gode ideer til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Eventzonen.dk har i tillæg et stigende antal af personer, som følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om netop du matcher deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du selv er foredragsholder eller søger foredragsholdere tæt på Tarm med foredrag om iværksætteri, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...