Jacob

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 6 timer

Jacob

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Hjemby

Områder

Varighed

4-5 timer

Profil

Jeg har 30 års erfaring som musiker, sanger og sangskriver. Jeg nyder at underholde og er god til at tage "temperaturen" på festen, og derfra time sangene til den vibe festen har. Jeg spiller ønsker, opfordringer og har et bredt repetoire, lige fra Kim Larsen, Credence Clearwater revival til nyere kunstnere. For mig findes der kun god og dårlig musik, og derfra er al musik fed, hvis hjertet er bag.

Jeg kommer gerne med min akustiske guitar og underholder, men har også mulighed for at tage 1,2 ja hele 3 mand med, hvis det er et band i ønsker. Jeg kan spille undér middagen, til festen, og begge dele. Har du/i specielle ønsker til sange, klare vi også det, hvis blot der er lidt tid at øve op til det.

Jeg har sunget til bryllup, barnedåb, begravelser, kobber-, sølv- og guldbryllupper, 20,30,31 og 40 osv. års fødselsdage. Jeg har været hovedaktionær til firmafester, receptioner, koncerter og stået på alt fra kæmpescener til ølkasser. Jeg nyder det hver gang, og har mange tilfredse gæster med i bagagen.

Kontakt Jacob

Kontakt Jacob via formularen her, så vil Jacob vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.