Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 dage

Jazz Buffetten

Prisniveau

Kr. 9.500 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

3x45 min

Profil

Jazz Buffetten er et krydderi til den glade jazz, og det vil nok være synd at kalde Jazz Buffetten for et traditionelt jazzband, men hvad gør det, når bare det swinger? ”Opskrifterne” er de glade kendte jazzmelodier fra "jazzkogebogen", men som enhver anden kok, så har vi sat vores eget præg på numrene. Numre som ”Down By The Riverside”, ”Up a Lazy River”, ” Ice Cream” og ”When the Saints” kunne være nogle af numrene vi spiller.

Læs mere...

Mere om Jazz Buffetten

Her får du et jazzorkester, som kommer helt ud over scenekanten.

Jazz Buffetten har siden 1998 swinget instrumenterne rundt omkring i hele Danmark – og vi spiller de bedste numre fra ”jazzkogebogen” til glæde for publikum. På repertoiret er f.eks. Bourbon Street Parade, Some Day You’ll Be Sorry, Basin Street Blues og Up A Lazy River. Flere numre med egne tekster og et enkelt dansktop hit, udsat for jazzens rytmer. Alt sammen serveret med humor og et smil på læben.

Vi har blandt andet spillet på Riverboat-, Haderslev-, Ringkøbing Fjord-, Middelfart- og Livø Jazzfestivaler. I Helge Engelbrechts ”Mariehaven” og på Jelling Musikfestival, i jazzklubber fra Løkken, over Fyn og København til Slesvig og et hav af andre steder.

I dag optræder vi med stort set samme besætning, som da vi startede i 1998, og det er med glæde vi kalder os en flok ”swingende jazz originaler”. Vores besætning er Chris Graversen på sax, Erik Agri på banjo, Gavin Rutherford på bas, Lars Uffe Larsen på trommer og jeg selv på trompet og flygelhorn.

Jazz Buffetten lever både fra scenen - og som "unplugged" Street Parade orkester.

Kontakt Jazz Buffetten

Kontakt Jazz Buffetten via formularen her, så vil Jazz Buffetten vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.