Jazzopathics

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Jazzopathics

Prisniveau

Kr. 2.100 - 8.000

Hjemby

Varighed

1-4 timer

Profil

Jazzopathics er en trio bestående af kontrabas, guitar og sax. Alle musikere har i mange år gjort sig gældende i forskellige jazzsammenhænge, både som udøvende, undervisere og i studier. Stilen er jazz, swing og bossa.

Med kontrabas, guitar og sax arbejdes der med et gennemsigtigt lydbillede med en vekslen mellem arrangerede passager og improviserede dele. Musikken er intim, der er kælet for detaljerne og sammenspillet er gennemarbejdet uden at være fastlåst. Samtidig er musikken er også livfuld, swingende og medrivende.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Jazzopathics: 4,9 ud af 5 baseret på 25 anmeldelser )

5
1
5

Fantastik til vores ramme og meget autentisk

Jeg vil give nogle helt reelle anbefalinger til Jazz-teamet, Jazzopathics, som kiggede forbi til vores fest. De skabte rammen og atmosfæren. Når jeg kigger videoer efterfølgende, så kan det bare noget. De kom nærmest "lydløst" og gik igen "lydløst". Fyldte ikke mere end de skulle. Kan man mærke jazz, nej - jeg kan ikke, men pludselig skulle de have en lille pause og så manglede lydkulissen, det var tydeligt. Vores kyndige musikgæster roste dem helt vildt, og der var nogle stykker imellem, som havde spillet jazz. Så, klart de bedste anbefalinger herfra :-) Vi var glade for besøget, Tak.

Anmeldt af Anders Rost Villumsen d. 22. maj 2024
5
1
5

Fuld tilfredshed

Alt fungerede som ønsket; hurtig tilbagemelding, opfølgning nogle dage før arrangementet, gruppen ankom som aftalt. Velspillende og i den ønskede genre. Lydniveau var, så det både var muligt at kunne tale sammen med bordene ved siden af og højt nok til at danse til. Opgaven kunne ikke have været løst bedre, og de får mine bedste anbefalinger.

Anmeldt af Mette Havndrup d. 13. maj 2024

Kontakt Jazzopathics

Kontakt Jazzopathics via formularen her, så vil Jazzopathics vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.