Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Jazzopathics

Prisniveau

Kr. 2.100 - 4.800

Hjemby

Varighed

1-4 timer

Profil

Jazzopathics er en trio bestående af kontrabas, guitar og sax. Alle musikere har i mange år gjort sig gældende i forskellige jazzsammenhænge, både som udøvende, undervisere og i studier. Stilen er jazz, swing og bossa.

Læs mere...

Mere om Jazzopathics

Med kontrabas, guitar og sax arbejdes der med et gennemsigtigt lydbillede med en vekslen mellem arrangerede passager og improviserede dele. Musikken er intim, der er kælet for detaljerne og sammenspillet er gennemarbejdet uden at være fastlåst. Samtidig er musikken er også livfuld, swingende og medrivende.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Jazzopathics: 4,9 ud af 5 baseret på 15 anmeldelser )

5
1
5

Hygge og dansejazz

Velspillede jazzstandards i varierende tempi velegnet til både at danse og snakke/lytte til. Vor bedste anbefaling til en gruppe som os med aldersspredning fra 12 -80.

Anmeldt af Niels Christian Hansen d. 13. juni 2022
5
1
5

Lækkert afslappet jazz

Jazzopathics spiller gode variationer over kendte numre. De passede perfekt til at spille til vores havefest. God musik, hyggelige kommentarer og det rigtige lydniveau, så gæsterne både kunne lytte til musikken og tale sammen. Vi bruger dem gerne igen.

Anmeldt af Kirsten d. 16. maj 2022

Kontakt Jazzopathics

Kontakt Jazzopathics via formularen her, så vil Jazzopathics vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.