Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Jazzopathics

Prisniveau

Kr. 2.100 - 4.800

Hjemby

Varighed

1-4 timer

Profil

Jazzopathics er en trio bestående af kontrabas, guitar og sax. Alle musikere har i mange år gjort sig gældende i forskellige jazzsammenhænge, både som udøvende, undervisere og i studier. Stilen er jazz, swing og bossa.

Læs mere...

Mere om Jazzopathics

Med kontrabas, guitar og sax arbejdes der med et gennemsigtigt lydbillede med en vekslen mellem arrangerede passager og improviserede dele. Musikken er intim, der er kælet for detaljerne og sammenspillet er gennemarbejdet uden at være fastlåst. Samtidig er musikken er også livfuld, swingende og medrivende.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Jazzopathics: 4,8 ud af 5 baseret på 13 anmeldelser )

5
1
5

De forstår at ramme "tonen"

De spiller bare og forstår at ramme tonen - ment på to måder. Selvfølgelig spiller de bare super godt. Men de forstod også at finde det rigtige toneleje i forhold vores arrangement. Så kan du lide jazz - så hyr de tre hyggelige fyre i Jazzopathics. Det vil du ikke fortryde.

Anmeldt af Hans Jakobsen d. 25. november 2021
5
1
5

Bidrager til en rigtig god stemning

God til at tilpasse “støjnivauet”. Gode musikere - såvel hver sig som samlet. Repertoiret det helt rigtige ift. selskabet.

Anmeldt af Mogens Jensen d. 7. november 2021

Kontakt Jazzopathics

Kontakt Jazzopathics via formularen her, så vil Jazzopathics vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.