Jazzopathics

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 7 timer

Jazzopathics

Prisniveau

Kr. 2.100 - 4.800

Hjemby

Varighed

1-4 timer

Profil

Jazzopathics er en trio bestående af kontrabas, guitar og sax. Alle musikere har i mange år gjort sig gældende i forskellige jazzsammenhænge, både som udøvende, undervisere og i studier. Stilen er jazz, swing og bossa.

Læs mere...

Mere om Jazzopathics

Med kontrabas, guitar og sax arbejdes der med et gennemsigtigt lydbillede med en vekslen mellem arrangerede passager og improviserede dele. Musikken er intim, der er kælet for detaljerne og sammenspillet er gennemarbejdet uden at være fastlåst. Samtidig er musikken er også livfuld, swingende og medrivende.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Jazzopathics: 4,9 ud af 5 baseret på 20 anmeldelser )

5
1
5

Særdeles velspillende

Trioen spillede i tre timer til et personaleforeningsarrangent som “baggrundsmusik” under middag og snak. En Spotify-playliste kunne i princippet have gjort det samme, men den levende musik løftede festen og var alle pengene værd.

Anmeldt af Jacob Bang Korsholm d. 15. januar 2023
5
1
5

Mega god stemning til vores navnefest

Vi havde booket Jazzopathics til vores lille søns navnefest, og de var fænomenale. Musikken var enormt behagelig, og de var gode til at justere lydniveauet, så gæsterne kunne tale sammen. Vi har fået mange gode tilbagemeldinger fra familie og venner på musikken. Vil klart anbefale til alle som ønsker at gøre deres fest til noget helt særligt.

Anmeldt af Peter Engholm d. 10. oktober 2022

Kontakt Jazzopathics

Kontakt Jazzopathics via formularen her, så vil Jazzopathics vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.