Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Jazzopathics

Prisniveau

Kr. 2.100 - 4.800

Hjemby

Varighed

1-4 timer

Profil

Jazzopathics er en trio bestående af kontrabas, guitar og sax. Alle musikere har i mange år gjort sig gældende i forskellige jazzsammenhænge, både som udøvende, undervisere og i studier. Stilen er jazz, swing og bossa.

Læs mere...

Mere om Jazzopathics

Med kontrabas, guitar og sax arbejdes der med et gennemsigtigt lydbillede med en vekslen mellem arrangerede passager og improviserede dele. Musikken er intim, der er kælet for detaljerne og sammenspillet er gennemarbejdet uden at være fastlåst. Samtidig er musikken er også livfuld, swingende og medrivende.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Jazzopathics: 4,9 ud af 5 baseret på 19 anmeldelser )

5
1
5

Mega god stemning til vores navnefest

Vi havde booket Jazzopathics til vores lille søns navnefest, og de var fænomenale. Musikken var enormt behagelig, og de var gode til at justere lydniveauet, så gæsterne kunne tale sammen. Vi har fået mange gode tilbagemeldinger fra familie og venner på musikken. Vil klart anbefale til alle som ønsker at gøre deres fest til noget helt særligt.

Anmeldt af Peter Engholm d. 10. oktober 2022
5
1
5

DANKE!

Wir, meine Frau und ich, sind von D nach DK umgezogen und haben uns und unseren Helfern ein kurzes Jazzkonzert zum Einzug gewünscht. Es war wunderbar und wir (Beide älter als 70) konnten dazu auch tanzen. Als Reminiszenz an das neue Land haben wir bewusst eine dänische Band gewählt und sind nicht enttäuscht worden, schöner Jazz mit dem emphatischen Trio…DANKESCHÖN 💕

Anmeldt af Horst Hoffmann d. 19. september 2022

Kontakt Jazzopathics

Kontakt Jazzopathics via formularen her, så vil Jazzopathics vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.