Jens Olsen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Jens Olsen

Prisniveau

Kr. 3.000 - 8.000

Hjemby

Varighed

fra 2 x 45 min.

Profil

Foredrag: Rigsfællesskabet - Grønland/Danmark

Mange danskere sidder med en fornemmelse af at vide for lidt om Grønland og om, hvor og hvorfor det knager i vores rigsfællesskab.
Hvilke dynamikker der er i spil? og hvorfor ser Grønland og Danmark forskelligt på fremtiden? og ikke mindst, hvorfor og hvordan ser vi forskelligt på hinanden?

Foredraget bidrager med ny og interessant baggrundsviden om, hvorfor vi i Grønland og i Danmark oplever og agerer forskelligt i opfattelsen af os selv, af vores rigsfællesskab og vores fremtid, fælles og- eller hver for sig.

Tilhørerne bliver gennem underholdende fortællinger, klædt på til en bedre forståelse af det grønlandske samfund, og den grønlandske kultur, samt af de udfordringer, begrænsninger og muligheder der er, både indenfor- og eller udenfor rigsfællesskabet.
Foredraget tager et samtidigt udgangspunkt i både den danske og grønlandske kulturforståelse, og giver en unik indsigt i og svar på, en række konkrete spørgsmål om de forskellige samfundsdynamikker der eksisterer i vores to forskellige samfund.

Foredragsholder, Jens Olsen, er dansk og har 40 års samfunds-, erhvervs- og kulturerfaring fra et
spændende liv i primært Nuuk, med en grønlandsk baggrund som professionel musiker, butiksejer, salgschef, Radio- og Tv-mediedirektør, bestyrelsesmedlem i Grønlands arbejdsgiverforening samt en række grønlandske NGO-organisationer, giver han en unik indsigt i det moderne grønlandske samfund.
Han har været helt tæt på mange væsentlige samfundsbeslutninger i perioden fra Hjemmestyrets indførsel i 1979 og frem til i dag.
Hør blandt andet om, etableringen af Grønlands kommercielle radiostation og om digitaliseringen af Tv-distributionen i Grønland samt om, hvordan og på hvilket grundlag, Grønlands første uafhængige tv-nyhedsmedie blev skabt.

Skulle du ønske oplysninger om de mere specifikke emner og overskrifter i foredraget, står jeg naturligvis til din rådighed med uddybende information.
Jeg håber på at du vil finde emnet om rigsfællesskabet interessant og vi måske kan indgå en nærmere dialog omkring et eventuelt samarbejde.

Kontakt Jens Olsen

Kontakt Jens Olsen via formularen her, så vil Jens Olsen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.