Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 timer

Jesper Hembo One Man Partyband

Prisniveau

Kr. 4.500 - 5.500

Hjemby

Områder

Varighed

7 timer, eller efter aftale

Profil

Jesper Hembo - multimusiker.
Med el- og akkustisk guitar, keyboard, sang og nyeste backingtrack teknologi fra et veludstyret hjemmestudie, lyder "One Man" som et helt "Partyband".
En af branchens mest velspillende, og med professionelt udstyr, vellydende solomusikere, som spiller hele aftenen, både til dinner og dans.
Showprægede indslag kan efter ønske poppe op i løbet af arrangementet, bl.a. et ca. 30 min. Elvis show: "Elvis has entered the building".

Læs mere...

Mere om Jesper Hembo One Man Partyband

Dinner repertoiret består af piano- og guitarinstrumentalnumre, f.eks fra The Shadows, Carpenters, Beatles "Mark Knopfler og afdæmpede sangnure i forskellige genrer; fra Kim Larsen, Trine Dyrholm, Sebastian, Lars Lilholt og andre perler fra danske kulturskat til Gary Moore, Bee Gees, Eric Clapton, Dean Martin og The Eagles.

Akkompagnement til festsange er en selvfølgelighed. Diverse bryllupsnumre og andre festtraditioner spilles i originale versioner med storslået lyd. Hvis det ønskes spilles også gerne fælles- og skålesange.

Danserepertoiret er bredt og kæmpestort og består af dansk og internationalt, pop, rock og andre genrer, nyt, gammelt og de store hits og klassikere, fra Seebach, Gasolin, Shubidua, Dodo and the dodos, Thomas Helmig, TV2, Laban, Bamses Venner til ABBA, Smokie, Dire Straits, Bruce Springsteen, Bryan Adams, Queen, Guns'n Roses plus andet og meget mere.

Hvis man som festarrangør har et ønske om specifikke numre spillet i originalversionen (f.eks. Gangnam Style eller andre numre med særlig karakteristisk lyd), kan man bestille et lille jukebox sæt. Jesper stiller så for en kort bemærkning instrumenterne til side og tager DJ kasketten på.

Musik til festlige formål; fra bryllupper og fødselsdage til byfester og julefrokoster:

Jesper Hembo spiller sædvanligvis til helaftens fester, dvs. dinner og dans.

Jesper Hembo kan dog også bookes til andre typer arrangementer, hvor der alene spilles til dans (f.eks. teltbal ved byfest) eller spisning (f.eks. reception).

I den søde juletid har Jesper Hembo i 20 år i træk været fast inventar på Billum Kro til op mod 10 julefrokoster hvert år. Glædelig jul :-)

Videoklip

Anmeldelser ( | af Jesper Hembo One Man Partyband: 4,9 ud af 5 baseret på 53 anmeldelser )

5
1
5

Jesper var vores bedste beslutning

Jesper var så kompetent og helt perfekt som musiker til vores bryllup. Han var god til at mærke publikum og stemningen, og agerede derefter, var super behjælpelig med indslag, og gav virkelig bare et løft til festen. Musikken var tilpas og afdæmpet under maden, han gav den gas senere, og det fungerede så godt at han spillede til bryllupsmarchen, brudevalsen, ved indslag mm.
Vi var så glade for at have booket Jesper og kan kun anbefale andre at gøre det samme!

Anmeldt af Cecilie Bach d. 1. september 2019
5
1
5

Super god musiker der skabte en skøn stemning

Virkelig alsidig og meget varierende musik. Kan lidt af hvert og meget imødekommende mht forslag og hjælp til festlige indslag fra gæsterne

Anmeldt af Laila Bach d. 11. august 2019

Kontakt Jesper Hembo One Man Partyband

Kontakt Jesper Hembo One Man Partyband via formularen her, så vil Jesper Hembo One Man Partyband vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

 1. 00:00 Walk of life
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0002/4585/Walk_of_life_MP3.mp3
 2. 00:00 Wonderful tonight
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0002/4588/Wonderful_Tonight_MP3.mp3
 3. 00:00 Looking out my backdoor
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0007/0540/LookingOutMyBackdoorMP3StudieDunasMas5.mp3
 4. 00:00 Joanna
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0007/0541/Joanna.mp3
 5. 00:00 Obladi oblada
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0007/0542/OblaMP3StudieRedDunasMas5.mp3
 6. 00:00 Crazy little thing called love
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0007/1775/CrazyLittleStudieApril2014DunasMas6.mp3
 7. 00:00 Here comes the sun
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/2239/Here_comes_the_sun_MP3.mp3