Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 5 timer

Jesper Hembo One Man Partyband

Prisniveau

Kr. 4.500 - 5.500

Hjemby

Områder

Varighed

7 timer, eller efter aftale

Profil

Jesper Hembo - multimusiker.
Med el- og akkustisk guitar, keyboard, sang og nyeste backingtrack teknologi fra et veludstyret hjemmestudie, lyder "One Man" som et helt "Partyband".
En af branchens mest velspillende, og med professionelt udstyr, vellydende solomusikere, som spiller hele aftenen, både til dinner og dans.
Showprægede indslag kan efter ønske poppe op i løbet af arrangementet, bl.a. et ca. 30 min. Elvis show: "Elvis has entered the building".

Læs mere...

Mere om Jesper Hembo One Man Partyband

Dinner repertoiret består af piano- og guitarinstrumentalnumre, f.eks fra The Shadows, Carpenters, Beatles "Mark Knopfler og afdæmpede sangnure i forskellige genrer; fra Kim Larsen, Trine Dyrholm, Sebastian, Lars Lilholt og andre perler fra danske kulturskat til Gary Moore, Bee Gees, Eric Clapton, Dean Martin og The Eagles.

Akkompagnement til festsange er en selvfølgelighed. Diverse bryllupsnumre og andre festtraditioner spilles i originale versioner med storslået lyd. Hvis det ønskes spilles også gerne fælles- og skålesange.

Danserepertoiret er bredt og kæmpestort og består af dansk og internationalt, pop, rock og andre genrer, nyt, gammelt og de store hits og klassikere, fra Seebach, Gasolin, Shubidua, Dodo and the dodos, Thomas Helmig, TV2, Laban, Bamses Venner til ABBA, Smokie, Dire Straits, Bruce Springsteen, Bryan Adams, Queen, Guns'n Roses plus andet og meget mere.

Hvis man som festarrangør har et ønske om specifikke numre spillet i originalversionen (f.eks. Gangnam Style eller andre numre med særlig karakteristisk lyd), kan man bestille et lille jukebox sæt. Jesper stiller så for en kort bemærkning instrumenterne til side og tager DJ kasketten på.

Musik til festlige formål; fra bryllupper og fødselsdage til byfester og julefrokoster:

Jesper Hembo spiller sædvanligvis til helaftens fester, dvs. dinner og dans.

Jesper Hembo kan dog også bookes til andre typer arrangementer, hvor der alene spilles til dans (f.eks. teltbal ved byfest) eller spisning (f.eks. reception).

I den søde juletid har Jesper Hembo i 20 år i træk været fast inventar på Billum Kro til op mod 10 julefrokoster hvert år. Glædelig jul :-)

Videoklip

Anmeldelser ( | af Jesper Hembo One Man Partyband: 4.9 ud af 5 baseret på 42 anmeldelser )

5
1
5

Et suuuuper kanonfest til min 70års fødselsdag

Jesper er den super perfekte musikmand. Han har spillet stille og rolig under middag med internationale og danske stykker. Og derefter skruet stemningen og humør til alle gæster langsom men permanet op på den højeste top. Alle var hel begejstret og har fortalt mig efter festen, det var en kanonfest og kanonstemning, Også de begge shows, Elvis og Beatles. Vi var jo 69 gæster i alt. Da var jo også 25 tyske gæster de ikke kunne dansk. Jesper har de gæster fint involveret og tingene forklaret at de kunne følger med det daske, sønderjyske fest. Jeg kan varm anbefale Jesper Hembo og han bliver booket til min næste fest om 2 år, til min/vores guldbryllup.

Anmeldt af Klaus Bottenberg d. 24. september 2018
5
1
5

Rigtig god musiker.

Vi havde Jesper til at spille til en dobbelt fødselsdag, hvor vi måske ikke var så mange gæster, men Jesper fik alligevel gang i festen og dansen, med sit brede musikudvalg og Hans friske optræden. Så absolut anbefalelsesværdig.

Anmeldt af Henrik Nielsen d. 5. august 2018

Kontakt Jesper Hembo One Man Partyband

Kontakt Jesper Hembo One Man Partyband via formularen her, så vil Jesper Hembo One Man Partyband vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

 1. 00:00 Walk of life
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0002/4585/Walk_of_life_MP3.mp3
 2. 00:00 Wonderful tonight
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0002/4588/Wonderful_Tonight_MP3.mp3
 3. 00:00 Looking out my backdoor
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0007/0540/LookingOutMyBackdoorMP3StudieDunasMas5.mp3
 4. 00:00 Joanna
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0007/0541/Joanna.mp3
 5. 00:00 Obladi oblada
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0007/0542/OblaMP3StudieRedDunasMas5.mp3
 6. 00:00 Crazy little thing called love
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0007/1775/CrazyLittleStudieApril2014DunasMas6.mp3
 7. 00:00 Here comes the sun
  https://assets.eventzonen.dk/uploads/0011/2239/Here_comes_the_sun_MP3.mp3