Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Jørn Vind

Prisniveau

Kr. 3.500 - 6.500

Hjemby

Områder

Varighed

4 - 7 timer

Profil

Spiller til alle slags fester - middagsarrangementer, fest med dans og til receptioner. Jeg fornemmer og spiller det repertoire som passer til festen. Middag med afslappende og kendte melodier i lyttevenligt lydniveau, spiller til og synger med på festsangene, dansen består af populære melodier med ”gang i”. Jeg er effektiv og spiller stort set non-stop. Repertoire – fra de kendte danske og udenlandske kunstnere med hovedvægt på 60´er, 70´er og 80´er melodier. Prøv mig – det fortryder du ikke.

Læs mere...

Mere om Jørn Vind

Musikken er en brik i et større puslespil og et puslespil er ikke færdigt før alle brikker er på plads. Musikken er en brik i festen – og den skal også fungere. Jeg har mange års erfaring – dels fra band – men selskabsmusikken har fyldt mest i mit liv. Jeg er meget musikalsk – men vigtigere – har fornemmelse for hvorledes en fest kører bedst i samarbejde med det øvrige personale. Vi skaber tilsammen den fest værtspar og gæster ser frem til at opleve - også næste gang. Vælg den sikre ”brik”.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Jørn Vind: 5.0 ud af 5 baseret på 14 anmeldelser )

5
1
5

Vores guldbryllup

Det har jeg da vi er super tilfreds med hans indsats til vores fest. Han leverede det han skulle for, at vi kunne få en god fest. Han får vores anbefaling.

Anmeldt af Lllli Andersen d. 27. marts 2018
5
1
5

Fødselsdag med fest og farver

Jørn Vind er virkelig en musiker jeg varmt kan anbefale. Han både spiller og synger godt, og han spænder vidt over alle populære hits, fra dansktop til kendte udenlandske hits. Når jeg fremover har behov for levende musik, er Jørn Vind helt afgjort mit førstevalg.
Fra en særdeles tilfreds 70 års fødselar.

Anmeldt af Hans Henrik Jensen d. 11. marts 2018

Kontakt Jørn Vind

Kontakt Jørn Vind via formularen her, så vil Jørn Vind vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Love is in the air
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/0038/Love_is_in_the_air.mp3
  2. 00:00 Alt hvad hun ville var at danse
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/0039/Alt_hvad_hun_ville_var_at_danse.mp3
  3. 00:00 No matter
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0006/0040/No_matter.mp3