Johannes Vognsgaard Brunsbjerg

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 12 timer

Johannes Vognsgaard Brunsbjerg

Prisniveau

Kr. 1.000 - 4.000

Hjemby

Varighed

1-4 timer

Profil

Stemningsfyldt musik til mange former for arrangementer. Jeg spiller alt fra dejlig baggrundsmusik/lækker elevatormusik til musik hvor fødderne næsten automatisk begynder at danse. Det er både solo og med band i forskellige konstellationer, så jeg kan tilfredsstille mange situationer og behov.

Der er mange måder at være og blive musiker på. Man behøver ikke at have været på konservatoriet for at leve af musik. Personligt begyndte jeg på at få guitarundervisning som syv-årig, og har spillet lige siden. Jeg har været med i et hav af små hobby-bands, men de sidste par år er tingene blevet mere seriøse og af højere kvalitet. Al min undervisning og alle de bands jeg har været/er med i, har bragt mig til mange arrangementer og koncerter, hvor jeg har nydt at spille sammen med mine venner og kollegaer, fra min store musikkreds af mennesker jeg har lært at kende gennem tiden - alt det har givet mig den erfaring jeg har i dag.
Jeg er tjekket og venlig, og spiller gerne mange forskellige genre og konstellationer.
Så skriv til mig, hvis du har lyst til musik. Så finder vi ud af hvordan og hvorledes, og om jeg skal skaffe/komme med band…

Ta' et lydt på mit eget bud af "Someday My Prince Will Come"

Kontakt Johannes Vognsgaard Brunsbjerg

Kontakt Johannes Vognsgaard Brunsbjerg via formularen her, så vil Johannes Vognsgaard Brunsbjerg vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.