Jonathan Løw

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 17 dage

Jonathan Løw

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Hjemby

Områder

Varighed

Foredrag og workshops - efter aftale med kunden

Profil

Jonathan Løw er iværksætter, bestsellerforfatter og foredragsholder. Jonathan Løw citeres ofte i medierne i forhold til innovation, ledelse og disruption. Han har en baggrund som serie-iværksætter, marketingchef, innovationschef m.v. Han er blevet kaldt 'iværksætterguru', 'top 100 talent' af Berlingske m.v. Han har skrevet bøgerne Listen Louder, GURUBOGEN, Disruptionbogen og The GuruBook. Jonathan Løw fungerer derudover som ordstyrer og moderator til større events.

Jonathan Løw er blevet udnævnt til ”Top 100 talent” af Berlingske samt er blevet kaldt ”iværksætterguru” af Dagbladet Børsen.
Han holder årligt flere end 50 foredrag om lydhør ledelse, innovationskultur, disruption og entreprenant tænkning. Foredragene henvender sig til ledere og medarbejdere indenfor både det private og offentlige.

Jonathan Løw beskriver sig selv som idealist med interesse for business. Han har været med i opstarten af 4 virksomheder samt skrevet fire bøger om emnet. To af disse bøger er blevet #1 bestsellere. Han har derudover interviewet over 100 af verdens førende ledere og innovatører til en bog, der udkommer i USA på forlaget Taylor & Francis i foråret 2018.

Jonathan Løw har derudover været ansat som online chef hos Bog & idé, marketingchef hos KaosPiloterne samt investor- og rådgiver i startup- og kapitalfonden Accelerace. Han er tidligere blevet kåret som ét af Danmarks 100 største talenter af Berlingske samt har modtaget e-handelsprisen for sit arbejde med virksomheden engodsag.dk.

I dag arbejder Jonathan Løw som foredragsholder, rådgiver og forfatter i hans egen virksomhed Listen Louder. Hans nuværende og tidligere kunder tæller bl.a. Gomore, Vestas, Lunar Way, Lix.com samt en række kommuner og mindre virksomheder.

Jonathan Løw holder hvert år over 60 foredrag om lydhør ledelse, innovationskultur, entreprenant tænkning og disruption. Hans foredrag har modtaget store roser af kunder lige fra Dansk Industri til Symbion, HK, FOA, Arbejdernes Landsbank, LEGO og mange flere.

Jonathan Løw er 43 år gammel og bor i Højbjerg syd for Aarhus.

Kontakt Jonathan Løw

Kontakt Jonathan Løw via formularen her, så vil Jonathan Løw vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.