Julemandens Kontor

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 5 dage

Julemandens Kontor

Prisniveau

Kr. 3.500 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

Fra 1 time

Profil

Velkommen til Julemandens Kontor. Vi hjælper dig med at finde en god, professionel og lødig Julemand eller nisse der vil gøre dit julearrangement helt perfekt.

Velkommen til Julemandens Kontor. Vi hjælper dig med at finde en god, professionel og lødig Julemand eller nisse der vil gøre dit julearrangement helt perfekt.

Vores dygtige Julemænd og vores nisser kommer gerne til firmaets eller foreningens julefest, i butikscentret, på gågaden, i børnehaven, på skolen, på julemessen eller andre steder, hvor der skal spredes ægte, varm og hjertelig julestemning.

F.eks. Den Rare Julemand

Den Rare Julemand fra Grønland er et sikkert hit til firmaets julefest, i butikscentret, på gågaden, i børnehaven, til juletræsfesten, på skolen, på julemessen eller ...

Den Rare Julemand danser med børnene om juletræet, tager imod ønskesedler, uddeler godter, læser julehistorier, laver julehatteteater, laver juletryllerier - eller andre julerier, der passer helt præcist til jeres arrangement.

"Vi har haft den fornøjelse at arbejde sammen med Den Rare Julemand - og det har været en sand fornøjelse. Han har med sine besøg i Bryggen Vejle været stærkt med til at skabe den helt rigtige julestemning i en ellers hektisk julehandel. Smilet på kundernes ansigter - både store og små - har været store og brede og tilbagemeldingerne fra de ansatte i Bryggen har været mange og meget positive. Det er nok det tætteste, vi kommer på den ægte vare. Den Rare Julemand får de bedste anbefalinger med fra Bryggen i Vejle. "

Med venlig hilsen
Anders Bojer Nielsen
Steen & Strøm

Kontakt os gerne for et uforpligtende oplæg til jeres juleaktiviteter
Og tag også gerne et kig i vores E-katalog

Kontakt Julemandens Kontor

Kontakt Julemandens Kontor via formularen her, så vil Julemandens Kontor vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.