Julie G.

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Julie G.

Prisniveau

Kr. 5.000 - 9.995

Hjemby

Områder

Varighed

60 - 120 minutter, Afhængig af målgruppe/forespørgsel

Profil

"Du har en indsigt og en visdom som sætter uendelige og dybe spor og som gør varige indtryk. 3 timer forsvinder i en ambivalent kombination af overvældethed, lammelse, foragt, respekt, fortrøstningsfuldhed og dyb anerkendelse af, at du qua din historie - og til trods for den - er beundringsværdig stærk, unik og yderst vigtig i bekæmpelsen af tabuer - for tabuer skal brydes og du viser vejen på respektindgydende vis. Din fortælling gør mig ydmyg og taknemmelig. Tak!"
Anja Hansen

Psykotisk kreativ tordnede hun igennem reklamebranchens forskellige udfordringer og galninger...

...Kreative kommunikationsløsninger igennem eksisterende medier blev hendes ultimative værktøj. Hun har testet stort set alt hvad livet bringer og deler ud af det på en måde som ikke er set før. Publikum kommer forandret derfra, lattermusklerne er tudefærdige. I vil sent glemme denne professionelle humor. Adskillige uddannelser fra reklamebranchen, Coach, Foredragsholder samt Forfatter.

Eksempler af foredrag,
• BARNETS STEMME - EN SOCIAL ARV KAN BRYDES
• ANGST SMITTER DET?
• Wellness kommer´”OPPEFRA”

_____________________________________________________________________________

"Det var en stor oplevelse at høre DIN STEMME og satte virkelig nogle tanker igang efterfølgende.. Det er så vildt at du står der og smiler, er stolt af dit liv og virkelig brænder for det du laver. Du er for sej!!"

”Julie G har humor kombineret med rå passion for det grafiske og markedsføring. Hendes personlige historie giver mere stof til eftertanke, er ganske enkelt imponerende.”

FOREDRAG:

BARNETS STEMME - EN SOCIAL ARV KAN BRYDES
Fra brændt barn til selvstændig erhvervsdrivende OG MOR. Dette foredrag tager publikum med på en rejse, hvor beretningen er fra det virkelig liv. Udgangspunktet i foredraget, er Julie’s egen livsrejse. Her udførte hendes alkoholiske far, hans psykotiske mafia metoder samt fysiske vold mod hende – indtil hun en dag skulle vælge et forsvar, der sikrede hende, hendes egen overlevelse.
Julie vil fortælle om hvordan hun skreg i stilhed og af angst. Hun vil verbalisere, i hvilken form hun kom ud på den anden side, som voksen med en tung bagage, hun ikke selv havde valgt.

”...vælg selv din patron - løb......... og afvent smerte!”

Hvordan lykkes det disse børn, med en social arv, at kæmpe for et ”normalt liv” - som mønsterbrydere?
Og hvilken udfordringer har de, i deres voksne liv?
Glæd dig til en livsgivende rejse med en sund portion humor.
_____________________________________________________________________________
ANGST SMITTER DET?
Angst er efterhånden blevet en folkesyge i den verden som vi lever i. En aggressiv medfølger af stress, fortidens dårlige minder eller en underminering af værdiselvfølelsen. Den hæmmer mennesker privat som fagligt og vigtigt at huske, hæmmer den også de mennesker omkring den angstramte.

Tages der ikke hånd om denne - konstruktivt, positivt og professionelt – formindskes og ødelægges det menneskelige individ i en så høj grad, at det burde være en menneske straf! Mange forskere, psykologer, terapeuter kan tale timevis, op og ned om hvad angst er og hvorfor det opstår.
OG HELDIGVIS FOR DET!! Men der er mange der mangler en dialog og forståelse, hvordan mærkes den, hvordan ser den ud.
Og hvordan kommer vi i gang med at leve med den? Psykiske lidelser er det samme som en brækket fod.
Dette burde være holdningen i vores verdenssamfundet. For ALLE mærker angst i en eller anden form. Nogle mærker den så tydeligt at de bliver handlingslammet, og låst inde i Deres eget hjem.

VI GÅR TÆT PÅ EN DAGLIGDAG MED ANGST:
• Hvorfor lige ”mig”?
• Hvordan mærkes angsten?
• Hvordan ser den ud?
• Uddannelse og karrierer med angst
• ”Tør jeg gå udenfor min dør og hvad med familien!”
• Skab rum og skaf hjælp!
• At leve med den - resten af livet!

Foredraget bliver speciel formuleret til det pågældende publikum!
Der vil blive afsluttet med en ”chitchat-runde” hvor det vil være muligt for publikum, at få en tæt dialog med Julie.
______________________________________________________________________________

Wellness kommer´”OPPEFRA”
Dette er en TIME OUT, hvor vi mødes i ”omklædningsrummet”. Vi går taktikken igennem og under dette wellnessmøde,
eksisterer der ingen forsvar, smalltalk eller ”Jamen, jeg mener dét!”. Nej, vi skal smide om os med gloser, så vi vækker de indre
dæmoner i os. Der skal overaktiveres fysiske energier, der udmønter sig i at vores wellness dæmon, begynder at reagere!

Vi har så meget begær. Så mange fyldige anekdoter. Vi fortæller om det til højre og venstre, til venner og bekendte. Men hvor er handlingsgenet, når vi mest skal bruge det?! Og her taler jeg ikke om, shopping genet - SÅ KVINDER VOGT JER :D

Vi tager en TIME OUT og får sat angrebet i en position som gør, at vi tackler, vi skruer bissen på og alle de pøbelagtige kneb, som at kaste mudder i øjnene kan her i dette ”wellness-forum” få en helt anden betydning.

Wellness kommer ”oppefra”, er for de folk der mangler at grine af deres dårlige samvittighed. Men differencen er, at når I går fra denne TIME OUT, vil I kunne tage ”værktøj” med, så der sker en handling i netop Jeres indre wellness dæmon!

En blanding af coaching, mindfulness og det at tage ansvar for vores eget velvære. Blandet med humor, alvor og værktøj
– tør du?

Kontakt Julie G.

Kontakt Julie G. via formularen her, så vil Julie G. vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.