Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Jungle Jim

Prisniveau

Kr. 3.000 - 14.000

Hjemby

Varighed

½-1 time

Profil

Fastelavn er det næste der venter og vil I være sikre på kvalitets underholdning, så reserver´ en tid uden forpligtelser. Jeg håber vi får lov til at hygge os.
Børn mellem 0- 12 år er garanteret en sjov, vild og uforglemmelig oplevelse, men der er ingen garantier for at de voksne ikke også vil more sig.

Super juleunderholdning med levende musik, trylleshow, julemand med nisser tilbydes også. Prøv noget anderledes. Gør de små mennesker en tjeneste, book Jungle Jim i dag.

Læs mere...

Mere om Jungle Jim

Et anderledes trylleshow, direkte fra junglen.
Danmarks vildeste tryllekunstner.
I får ikke bare besøg af af Jungle Jim, men også alle hans dyr. Det er ikke levende dyr, bare rolig.
Der bliver også jongleret med knogler, frugter og sabler.
Et supersjovt eksotisk trylleshow med masser af publikumsdeltagelse og uforudsigelighed.

Prøv også mit jule univers med både musik og sang, trylleshow, julemand og hele nissefamilien.
Jeg laver også et vuggestue show med min guitar og alle dyrene. Der synger vi sange om dyrene jeg har med. Jeg medbringer også en hel masse jungle tøjdyr som børnene kan sidde med før, under og lidt efter showet. Det virker også i integrerede institutioner og børnehaver.
Hvem elsker ikke dyr, book Jungle Jim i dag.

Erfaring: 31 år som festmusiker og 13 år som tryllekunstner. Professionel udøvende kunstner på 13 år. jeg er 44 år ung.
Jeg elsker det jeg laver og vil med garanti også vække jubel til jeres arrangement.
Smil, vilde og venlige hilsner
Jungle Jim

Videoklip

Anmeldelser ( | af Jungle Jim: 4,9 ud af 5 baseret på 27 anmeldelser )

5
1
5

Totalt børne take.

Jungle Jim var suveræn. Så snart hans bil blev pakket ud med alle dyrene var han omringet af børn. Kan klart anbefale ham. Selv os voksne fik han til høj latter.

Anmeldt af Stephan Hagsten d. 11. september 2021
5
1
5

Gennemført tema

Vi havde hyret Jungle Jim til en børnefest i Fodby, gennem Menighedsrådet. 40 børn og 50 voksne deltog.

Alle morede sig godt med Jungle Jims jungletryllerier (især dén med edderkoppen:-), både de helt små 1-årige til de ældste i 70'erne. Jungle Jim underholdte altså bredt, og havde en meget levende personlighed, der samtidig var humoristisk sammen med et spraglet og småskørt kropsprog. Dejligt at han kom i god tid, lånte dyrebamser ud, som børnene kunne lege med og komme i stemning af, ift. jungletemaet.

Inden trylleshowet gik i gang, gik han rundt og snakkede med børnene med sin håndbamse (en abe). Det fik brudt isen og var også hyggeligt og nærværende, og gjorde det nemt for ham at kalde børnene til sig, da han skulle starte.

Vi har været meget tilfredse med underholdningen og flere af de voksne var ved festen forbi mig for at høre nærmere om Jungle Jim, bl.a. byens dagplejer, så det har helt sikkert været en succes og jeg kan derfor varmt anbefale Jungle Jim :-)

Anmeldt af Camilla Munkholm Jensen d. 3. september 2021

Kontakt Jungle Jim

Kontakt Jungle Jim via formularen her, så vil Jungle Jim vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.