Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Karin Linn og Kasper Hollesen jazz duo

Prisniveau

Kr. 2.000 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

2-3 timer

Profil

Professionel jazzduo (vokal og guitar), som spiller alle de klassiske jazzstandarder. Alt fra swing, ballader, bossa nova og latin er på repertoiret, spillet med dyb forståelse for jazztraditionen på højt niveau. Perfekt til både en anderledes, intim koncertoplevelse, samt som baggrundsmusik/reception/bryllup. Vi spiller også gerne med bas og trommer som kvartet, hvis dette fortrækkes.

Læs mere...

Mere om Karin Linn og Kasper Hollesen jazz duo

Karin Linn er uddannet sanger med 20 års erfaring. Karin har de seneste mange år dykket ned i sine amerikanske rødder, som hun elegant overfører til sin forførende sang, som oser af jazz, blues og soul. Hendes fortræffelige vokal rammer plet i sjælen, og overleverer sublimt jazzens sprog med masser af nerve til publikum.

Kasper Hollesen er professionel guitarist, uddannet fra Newpark Music Centre i Dublin, Irland. Kasper dyrker ligeledes den amerikanske jazztradition på guitar, og er meget aktiv på den danske jazzscene. Han henter en masse inspiration fra kunstnere som Charlie Parker, Joe Pass, Oscar Peterson og Cannonball Adderley.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Karin Linn og Kasper Hollesen jazz duo: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Altid fantastisk

Vi har haft fornøjelse af at have Karin og Kasper spille for os på The Great Wine Experience ved flere lejligheder. Det har været oplevelser af yderst kunstnerisk og professionelle udmærkelse uden sidestykke. Vi kan højst anbefale Karen & Kasper til fantastiske jazzoplevelse til alle lejligheder. Vi glæder os og ser frem til fortsat at samarbejde med jer i fremtiden.

Anmeldt af The Great Wine Experience v/Wilfred Gachau d. 8. september 2019
5
1
5

Indlevende og sjælefyldt jazz

Karin Linn & Kasper Hollesen Jazz duo er det det perfekte par til enhver event, hvor musikalsk kvalitet er påskønnet. Jazz'en flyder let og ubesværet, og Karin Linns smukke og kraftfulde vokal bliver man aldrig træt af at høre på. Hun akkompagneres fuldstændig sikkert af Kasper Hollesen på guitar, der giver sangene endnu mere fylde.
Duo'en giver en oplevelse, der bliver siddende! De får de varmeste anbefalinger herfra.

Anmeldt af Trine Skjøldberg d. 29. marts 2019

Kontakt Karin Linn og Kasper Hollesen jazz duo

Kontakt Karin Linn og Kasper Hollesen jazz duo via formularen her, så vil Karin Linn og Kasper Hollesen jazz duo vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Summertime
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbThQIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--83dc4c222f08efa91fcd8ffab19c8af61ba9e8ac/Lise_Bov___6__online-audio-converter.com_.mp3
  2. 00:00 Cry me a River
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbllQIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--3075b3e48cee50a5812a11ba9962145024fa3d8e/Lise_Bov___8__online-audio-converter.com_.mp3