Karolines Kapel

Karolines Kapel

Prisniveau

Kr. 8.000 - 12.000

Hjemby

Varighed

2 x 45 min. eller 3 x 45 min.

Profil

Karolines Kapel har været rundt i landet de sidste 11 år og spillet swingende, publikumsvenlig vokaljazz på spillesteder, festivaler, jazzklubber, kulturhuse til receptioner og private fester.
Repertoiret består af iørefaldende vokaljazz; swing, blues, bossa og fortolkninger af kendte amerikanske evergreens fra 30'erne, 40'erne og 50'erne. Repertoiret tilpasses altid til det enkelte arrangement. Karolines Kapel optræder også som kvartet (uden trommer).

Karolines Kapel består af 5 erfarne musikere;
I front Karoline Leistiko som med sin amerikanske baggrund har oparbejdet en stor forkærlighed for den amerikanske jazztradition fra bl.a. Ella Fitzgerald, Duke Ellington og Cole Porter og Diana Krall, og har som vokalist i big-band og de sidste 11 år med Karolines Kapel, som har skabt stor respekt omkring sig med sin udtryksfulde vokal og varme udstråling.
Rytmegruppen består af 4 professionelle musikere fra det danske jazzmiljø; Anders Emil Jensen (kontrabas), Steen Amstrup (g), Steffen Bruun (g), og Morten Ilsøe (dr).
Book Karolines Kapel til jeres næste arrangement, og oplev et underholdende band med en medrivende og smittende spilleglæde.
Karolines Kapel optræder også som kvartet (uden trommer).

Kontakt Karolines Kapel

Kontakt Karolines Kapel via formularen her, så vil Karolines Kapel vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.