Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 3 dage

Kasper Porsdal

Prisniveau

Kr. 1.500 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

15-40 min.

Profil

Med 9 års erfaring er Kasper en af de mest erfarne, yngre stand-up komikere. Stand-up komiker, publikumsopvarmer og antimobber i 'Den Grimme Fortælling'.

Stand-up shows:
"Hvem fuck er vi?", Zulu Comedy Festival 2013, 2014
Onemanshow "Find 5 Fejl", Zulu Comedy Festival 2016
"Tankestrøm", Zulu Comedy Festival 2018

Tv-optrædener:
- Et af de nye håb ved Zulu Comedy Galla i operaen
- Optrædende til Zulu Comedy Festival previewshow på TV2 Zulu
- DM i stand-up

Læs mere...

Mere om Kasper Porsdal

Kasper havde debut på stand-up scenen som blot 17-årig. Siden er det blevet til tusindvis af optrædener overalt i landet både som stand-up komiker, publikumsopvarmer og "anti-mobber" i 'Den Grimme Fortælling'. Sidstnævnte er Kaspers eget projekt, der i samarbejde med en rapper og Red Barnet har besøgt landets folke- og efterskoler for at sætte fokus på mobning. Showet havde premiere i 2014. Samme år var han nomineret som årets upcoming komiker af Euroman. I 2013 var Kasper udvalgt som et af branchens tre nye håb ved Zulu Comedy Galla i operaen, hvor han gjorde sig bemærket for sin optræden.

Der findes nok ikke en type arrangement, som Kasper ikke har erfaring med at optræde til. Alt fra konfirmationer, fødselsdage, bryllupper, jubilæer, firmaarrangementer, højskoler, folkeskoler, efterskoler, havefester og festivaller til opvarmer for nogle af landets største komikere.

Kasper har også stor erfaring som vært og publikumsopvarmer. Eksempelvis i 2018 da han var publikumsopvarmer på 'Zulu Comedy Festival - stand-up showet' på Bremen Teater, der blev sendt live på TV2 Zulu.

Kasper er dygtig til at håndtere sit publikum, og han insisterer på at skabe en nærværende og ægte kontakt. Du får en sikker og sjov komiker, der er til stede, når du booker Kasper Porsdal til dit næste arrangement.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Kasper Porsdal: 4,9 ud af 5 baseret på 11 anmeldelser )

5
1
5

God underholdning med personlighed

Kasper er god til at underholde med en personlig vinkel på tingene, hvilket gør det sjovt og relaterbart til hverdagen.

Anmeldt af Mie d. 7. oktober 2018
5
1
5

Super show!

Vi havde booket Kasper til et show til skolens trivselsdag, og hans show gik rent ind. Det var fuldstændig målrettet målgruppen, så alle elever og lærere var i den grad underholdt i alle 45 min. Klart en anbefalelse værdig!

Anmeldt af Carina T. Jungersen d. 13. marts 2016

Kontakt Kasper Porsdal

Kontakt Kasper Porsdal via formularen her, så vil Kasper Porsdal vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.