Kasper Porsdal

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Kasper Porsdal

Prisniveau

Kr. 4.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

15-40 min.

Profil

Stand-up komiker og vært på Morgen på Radio 100

Shows & TV:
Et af de nye håb, Zulu Comedy Galla, TV2, 2013
"Hvem fuck er vi?", Zulu Comedy Festival 2013, 2014
"Find 5 Fejl", Zulu Comedy Festival 2016
Zulu Open mic live, 2021
Onemanshow Små ting jeg vil sige, 2023

Kasper havde debut på stand-up scenen som blot 17-årig. Siden er det blevet til hundredevis af optrædener overalt i landet både som stand-up komiker, publikumsopvarmer og "anti-mobber" i 'Den Grimme Fortælling'. Sidstnævnte er Kaspers eget projekt, der i samarbejde med en rapper og Red Barnet har besøgt landets folke- og efterskoler for at sætte fokus på mobning. Showet havde premiere i 2014. Samme år var han nomineret som årets upcoming komiker af Euroman. I 2013 var Kasper udvalgt som et af branchens tre nye håb ved Zulu Comedy Galla i operaen, hvor han gjorde sig bemærket for sin optræden.

Der findes nok ikke et arrangement, som Kasper ikke har erfaring med at optræde til. Alt fra konfirmationer, fødselsdage, bryllupper, jubilæer, firmaarrangementer, højskoler, folkeskoler, efterskoler, havefester og festivaller til opvarmer for nogle af landets største komikere.

Kasper har også stor erfaring som vært og publikumsopvarmer. Eksempelvis i 2018 da han var publikumsopvarmer på 'Zulu Comedy Festival - stand-up showet' på Bremen Teater, der blev sendt live på TV2 Zulu.

Kasper er dygtig til at håndtere sit publikum, og han insisterer på at skabe en nærværende og ægte kontakt. Du får en sikker og sjov komiker, der er til stede, når du booker Kasper Porsdal til dit næste arrangement.

Du kender måske også Kasper fra radioen, hvor han til dag er morgenvært på Radio 100.

Kontakt Kasper Porsdal

Kontakt Kasper Porsdal via formularen her, så vil Kasper Porsdal vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.