Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 3 dage

Kasper Porsdal

Prisniveau

Kr. 4.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

15-40 min.

Profil

ET AF DE TRE NYE HÅB i Operaen ved ZULU COMEDY GALLA 2013.
Nomineret til ÅRETS UPCOMING KOMIKER 2014 af Euroman.
Onemanshow 2016: "FIND 5 FEJL".

Kasper Porsdal er en komiker, der med nærvær og impro målretter materiale til det enkelte publikum. I september 2016 optrådte han med sit første one-man show ”Find Fem Fejl”.

Læs mere...

Mere om Kasper Porsdal

I 2013 så du måske Kasper Porsdal for første gang, da han blev udvalgt som en af De Nye Håb ved Zulu Comedy Galla og høstede mange roser for sin optræden. Siden er det blevet til et par enkelte tv-optrædener, men ellers har Kasper mest udfoldet sit talent på de små og store scener rundt om i landet, hvor han hele tiden forsøger at dygtiggøre sig. I 2014 blev han nomineret til årets upcoming komiker af Euroman, og samme år lancerede han i samarbejde med Red Barnet sit anti-mobning show, som han sammen med freestylerapperen Klaskefar, har turneret rundt med på landets folke- og efterskoler. I 2016 kom han med sit første onemanshow Find 5 Fejl, der fint afspejler den personlige stil, hvor publikum bliver budt velkommen ind i Kaspers univers og hverdag.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Kasper Porsdal: 4,9 ud af 5 baseret på 11 anmeldelser )

5
1
5

God underholdning med personlighed

Kasper er god til at underholde med en personlig vinkel på tingene, hvilket gør det sjovt og relaterbart til hverdagen.

Anmeldt af Mie d. 7. oktober 2018
5
1
5

Super show!

Vi havde booket Kasper til et show til skolens trivselsdag, og hans show gik rent ind. Det var fuldstændig målrettet målgruppen, så alle elever og lærere var i den grad underholdt i alle 45 min. Klart en anbefalelse værdig!

Anmeldt af Carina T. Jungersen d. 13. marts 2016

Kontakt Kasper Porsdal

Kontakt Kasper Porsdal via formularen her, så vil Kasper Porsdal vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.