Kim Larsen / Gasolin kopi Mugge

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Kim Larsen / Gasolin kopi Mugge

Prisniveau

Kr. 3.000 - 9.000

Hjemby

Områder

Varighed

Ca. 25 min. eller efter aftale

Profil

Hvem kender ikke Kim Larsens gode sange ?😃🎸🎤🇩🇰❤️Skal du have et festligt indslag hvor du er sikker på god fællessang sammen med dine gæster , så prøv mig/os 😃😃🇩🇰🇩🇰🎸🎤🎸🎤🎹🎼

Læs mere...

Læs mere...

Mere om Kim Larsen / Gasolin kopi Mugge

Hejsa :-) DANMARKS GLADESTE KIM LARSEN KOPI MED EN GOD PORTION HUMOR :-) Mangler du et Kim Larsen kopi indslag på ca. en halv time eller mere, hvor jeg går mellem gæsterne og synger i fællesskab ----jeg kan komme alene eller med min søn victor på 17 år eller en bassist osv . ---så skriv --- du vil få god underholdning :-) mvh Mugge
Jeg har spillet mange jobs bl.a. Festival, fødselsdage, bryllup, sølvbryllup, surprise , Cafe jobs, morgensang osv.
Et rigtig godt festligt indslag til din fest :-) hvor alle med garanti synger med :-)

Videoklip

Anmeldelser ( | af Kim Larsen / Gasolin kopi Mugge: 4,7 ud af 5 baseret på 62 anmeldelser )

5
1
5

Tak for en god oplevelse

God "kopi" af Kim Larsen. Mugge er en herlig fyr med god humor og han giver meget - fortæller og synger. Mugge er også meget hurtig til at svare på henvendelser. Jeg / vi kan varmt anbefale Mugge til et arrangement.

Anmeldt af Leo Østergaard d. 17. maj 2023
5
1
5

Fantastisk underholdning

Helt igennem en dejlig oplevelse, hvor Mugge og Victor på alle måder læste stemningen og greb de muligheder der var. Min mand blev inviteret til at synge “kvinde min” - det var helt fantastisk og lød overraskende godt sammen med musikken. Tak til Mugge og Victor for dejlig underholdning.

Anmeldt af Helle Sørensen d. 9. maj 2023

Kontakt Kim Larsen / Gasolin kopi Mugge

Kontakt Kim Larsen / Gasolin kopi Mugge via formularen her, så vil Kim Larsen / Gasolin kopi Mugge vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.