KLUBB

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

KLUBB

Prisniveau

Kr. 15.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

60 minutter

Profil

KLUBB er et ungt, alternativt bigband med fingeren på pulsen og høje musikalske ambitioner. KLUBB har et bredt udvalg af musik på repertoiret – swing, funk, vokaljazz, moderne jazz mm., og vi kan også sammensætte tematiserede set, f.eks. The Great Gatsby eller James Bond Night.

KLUBB er et ungt, alternativt bigband med fingeren på pulsen og høje musikalske ambitioner. Siden stiftelsen i 2012 har bandet søgt at udfordre bigbandtraditionen gennem en række meget forskelligartede koncerter - fra Copenhagen Jazz Festival til Distortion Festival, fra koncertsale i Oslo til små bluesbarer i København - samt gennem samarbejder med kunstnere med anden musikalsk baggrund. KLUBB bevæger sig flydende mellem stilarter og har fokus på det musikalske udtryk der opstår i mødet mellem 20 musikere.

KLUBB består af dygtige musikere mellem 20-40 år, hvoraf mange studerer eller har studeret på konservatoriet, musikvidenskab eller musikalsk grundkursus (MGK), og er aktive i det københavnske musikmiljø. Se nedenfor hvad vi kan tilbyde af livemusikpakker til jeres fest!

HVAD SPILLER VI?
KLUBB har et bredt udvalg af musik på repertoiret – swing, funk, vokaljazz, moderne jazz, m.m. Vi er mestre i at sammensætte perfekte set til enhver festlig lejlighed, men vi inddrager gerne særlige ønsker hvis muligt. Vi kan også sammensætte tematiserede set, f.eks. The Great Gatsby eller James Bond Night.
Eksempler på musik kan høres på vores Soundcloud-side: www.soundcloud.com/klubben.

PAKKER OG PRISER
KLUBB kan som udgangspunkt bookes til at spille et set eller to set med en pause i midten, men kontakt os hvis I er interesserede I andre modeller.

KLUBB PARTY
1 x 60 minutter eller 2 x 30 minutter - 18.000 kr.

KLUBB PARTY LIGHT
1 x 30 minutter - 15.000 kr.

Begge pakker er inkl. transport i Storkøbenhavn samt professionel lydtekniker. I står for leje af PA-anlæg.

Kontakt KLUBB

Kontakt KLUBB via formularen her, så vil KLUBB vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.