Stripper Nissen - Komisk Stripshow

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 5 timer

Stripper Nissen - Komisk Stripshow

Prisniveau

Kr. 4.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

efter aftale

Profil

Stripper Nissen - Komisk Strip Show underholdning til julefrokost
Hvad du ønsker skal du få – selv strippernissen uden en trævl på.
Stripper Nissen spreder... den gode julestemning :-)

Stripper Nissen Sisse
Når den kolde tid trænger sig på, får den flotte Stripper Nisse ’Sisse’ varmet alle godt op og spreder julestemning, som varer helt til påske. Med sine forførende og selvsikre bevægelser glider hun ind i rummet og svinger skinkerne så højt, at det sender dansebølger igennem hele lokalet.
Stripper Nissen Sisse får den længeventede julesne til at dale og en hver julemands klokker til at ringe. Hvad du ønsker skal du få – selv strippernissen uden en trævl på.

Stripper Nissen Sisse kommer spring fyldt med energi til jeres festlige arrangement og giver hovedpersonen, og evt. andre herligheder, en yderst festlig omgang. Når der skal være underholdning, som giver folk en ordentlig en på opleveren og noget at snakke om.
Den falske stripper kan ses af alle – kvinder som mænd, ung som gammel. Det er IKKE et rigtigt strip show.
Komisk strip er anderledes festunderholdning. Stripper Sisse køre året rundt Danmark tyndt med sit Komiske Sygeplejerske Strip show og glæder sig altid, som en glad gris, til at julen atter står for døren og hun igen kan lade nisseklæderne flyve om ørene på sit glade publikum. Et indslag som vil sende jeres fest til tops.
Lad evt. Stripper Sisse være din stemme, som alternativ til festsangen eller talen, uden at budskaber og den gode historie går tabt. Absolut en anderledes måde at tale fra hjertet på!
Fup strip er sjov underholdning, som egner sig perfekt til mange typer fester og arrangementer. Alt fra firmafest, julefrokost, events, fødselsdag, kick-off… og forsæt selv – listen er lang!

Glædelig jul
HO hi HO

Stripper Nissen
Aka

Tali Piontek

Kontakt Stripper Nissen - Komisk Stripshow

Kontakt Stripper Nissen - Komisk Stripshow via formularen her, så vil Stripper Nissen - Komisk Stripshow vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.