Camille Hammerich

Camille Hammerich

Prisniveau

Kr. 10.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

3 timer

Profil

"Få dig dog et job!" - mit foredrag som tager udgangspunkt i min bog af samme navn. Vi skal have et job - vi skal tjene til føden - men det er absolut ikke uvigtigt hvilket job vi tager os i livet.

"Hvad end du begiver dig ud i, motivere og beriger du folk omkring dig, til altid at følge deres mavefornemmelse og ikke gå på kompromis med den følelse"

Vi skal have et job - vi skal tjene til føden - men det er absolut ikke uvigtigt hvilket job vi tager os i livet. Når vi har fundet ind til vores passion i livet - og HVAD vi ønsker at bruge så mange timer af vores liv på - så bliver vi gladere og mindre syge. Min bog tager udgangspunkt i mit liv, min passion, min handlekraft og mit mod til at turde stå ved min passion - sige nej tak til et job og leve som selvstændig med alt hvad dette indebærer.

Jobbet fylder helt enormt meget og vi skal være glade hver dag - og ikke først begynde at leve når vi går på pension. Vi skal mærke efter, gøre det der gør os glade og leve hver dag som var det nærmest den sidste. Alt for mange bliver syg - men kommer de til mit foredrag, vil de få en masse redskaber som har hold mig rask.

Jeg inspirerer og motiverer mit publikum - jeg gør dem glade i låget og løfter dem ved dette foredrag - rent faktisk kommer mange tilbage og siger; NU ved jeg hvad der gør mig glad i livet. NU ved jeg hvad jeg ønsker at fylde min fritid med af glade ting. Mange kan ikke "bare" sige sit job op og udleve drømmen - men mange kan.

Og til ledelserne rundt omkring i virksomhederne - der er denne til jer:
Styrk din psykologiske indsigt og personlige udvikling.
Ledelse er en disciplin, der kræver dedikation og evne til at udvikle sig selv over tid. Personlig udvikling er nøglen til fortsat at være en god leder, og øge forståelsen af dig selv i ledelsessituationer.

Foredraget varer 3 timer og kommer med rigtig mange hands-on på hvordan vi bliver hele mennesker, som er glade og i bedre balance.

Anmeldelse af foredraget:

Jeg var til Camille´s foredrag omkring hendes nye bog ”Få dig dog et job” og jeg var virkelig spændt på at høre hvad Camille havde at sige. Jeg har mødt Camille et par gange forinden og jeg var allerede blevet inspireret af hende og på daværende tidspunkt fast besluttet på at holde ”øje” med Camille og hvad hun foretog sig i hverdagen.

I foredraget Camille fortæller om hvordan hun er opvokset og hvad hun har gennemgået i sin levetid hidtil, kunne jeg mærke at hun har fundet sin sti i livet og at hun har det rigtig godt. Men ikke nok med det, så kommer hun med mange gode tips omkring hvordan man kan komme videre i sit liv. At tage styringen over sit liv og føre en selv til en vej hvor man er lykkelig og man laver det man elsker.

Det inspirerede ihvertfald mig til at kigge grundigt i mine ”gemmer” og kigge på hvad der skal til at før jeg opnår den lykke og ro som Camille har opnået. Samt bruge de tips og redskaber som hun gav mig for at komme dertil.

Da foredraget var slut, var jeg så glad og vidste at jeg tog det rigtige valg. Jeg glæder mig til næste foredrag som Camille holder. Jeg glæder mig til at sidde med bogen i hånden og læse den.

Camille har en så god energi og er super inspirerende. Hun giver andre mennesker så meget og hun er en klog kvinde både på private ting som hun har oplevet selv men også kanon dygtig til sit arbejde som foredragsholder, forfatter og networker. Følg hende og køb hendes bøger. De er guld værd.

Kontakt Camille Hammerich

Kontakt Camille Hammerich via formularen her, så vil Camille Hammerich vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.