Kristian Nefer

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 12 timer

Kristian Nefer

Prisniveau

Kr. 0 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

Fra 2 x 3/4 til 7 timer

Profil

Spillemand & Troubadour med stor erfaring. Repertoiret er derfor også stort. Folkesange fra England, U.S.A., Sverige, Norge og selvfølgelig Danmark.

Spillemand & Troubadur med stor erfaring. Repertoiret er derfor også stort. Folkesange fra England,Irland, U.S.A. Sverige,Norge og selvfølgelig Danmark. Synger og spiller covernumre af bl. a. : Bob Dylan, Leonard Cohen, Hank Williams, Johnny Cash m. m. fl. Jeg har også egne kompositioner på repertoiret. Jeg laver fællessangsarrangementer, i foreninger, i pensionistkredse, ved maleriferniseringer, hvor musik & malerkunst mødes, men også jobs på spillesteder hvor det er hyggen der kommer forrest.
Mit udstyr er tiptop. Bose anlæg, Martin guitar D 28, Gibson Hummingbird guitar, Alhambra spansk guitar, sang via Shure Beta A 58.
Lyden kommer fra et Bose anlæg, så jeg kan ene mand spille op for 300 tilhører, der vil få en super lyd og en god oplevelse.
Udover en masse folkesange har jeg også viser, både danske og svenske. Møder gerne op til fællessang, medbringer hæfter til at synge efter. Jeg spiller en del musik til fordel for bestemte gøremål. F.eks. Til fordel for egnsmuseet i Ålbæk , eller for brugerne i leve bo fællesskabet samme sted. Stuekoncerter er intimkoncerter der kan foregå hjemme hos dig selv, eller på jobbet. Ved enhver lejlighed hvor der skal hygges. Musik for og til børn med sjove indslag. Det kan være i børnehaver eller fritidsklubber. Hvis der skal være gammeldaws, suppe steg & is, så har jeg et topmoderne keyboard der kan danses til. Det kan der nu også sagtens til one man band med guitar & sang. Musikalsk hilsen fra Kristian Nefer.

Kontakt Kristian Nefer

Kontakt Kristian Nefer via formularen her, så vil Kristian Nefer vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.