Kristine Karlshøj - Vandrecoach

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 5 timer

Kristine Karlshøj - Vandrecoach

Prisniveau

Kr. 10.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

3-4 timer

Profil

VANDRING SOM TEAMBUILDING
Inviter dine kollegaer eller din ledergruppe med ud i naturen. Gennem sansebaseret vandring i naturen arbejder vi med det indre lederskab, styrket samarbejde og tydelig kommunikation.

Vandring er sundt for både krop og sjæl. Forskning viser, at vandring gør os gladere, styrker vores krop og mentale sundhed. De fleste af os kan vandre, og vi vandrer faktisk længere end vi tror vi kan. Denne vandring er ca. 12 kilometer. Vi vandrer et sted nær jeres virksomhed.

Undervejs på vandreturen er der samarbejdsøvelser. Vi arbejder med sanserne (duft, smag, lyd og følesans) En vellykket vandretur giver smil på læben, ro i sindet og en oplevelse af nyt overskud sammen med kollegaerne.

Vandreturen er velegnet både til medarbejder- og ledergrupper mellem 5 - 20 personer.

Vandring som teambuilding er især godt til jer der allerede arbejder med samarbejde i jeres virksomhed, eller jer som har brug for nye metoder. Vandreturen har især fokus på de menneskelige forandringer i virksomheden, og alle deltagere bliver en aktiv del af turen.

Workshoppen varer 3-4 timer, og vi vandrer ca. 12 km.

Kristine Karlshøj er vandrecoach, og faciliterer vandreture som VisionWalk, VinterVandring og VandreCoaching. Hun har skrevet bøgerne "Business Planner", "Ser du mennesket? og senest "Bål Almanak.

Der er mulighed for tilkøb af bålmand, så vandreturen kan suppleres med mad over bål efter vandreturen.

Kontakt Kristine Karlshøj - Vandrecoach

Kontakt Kristine Karlshøj - Vandrecoach via formularen her, så vil Kristine Karlshøj - Vandrecoach vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.