Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 5 timer

Kristine Karlshøj

Prisniveau

Kr. 7.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

1-2 timer

Profil

FACILITERENDE LEDELSE – GIV PLADS OG GØR DET LET
Lær de faciliterende teknikker og få større udbytte af dit lederskab, gladere medarbejdere og mere frihed i kalenderen. Et foredrag hvor vi afprøver teknikkerne i praksis

SKAB STRUKTUR - FIND DIN BALANCE MELLEM ORDEN OG KAOS
Et foredrag om at tage sagen i egen hånd, og rydde op i de ting der fylder i arbejdslivet. At skabe struktur i dit arbejde giver mere arbejdsglæde for dig selv og dine kollegaer

Læs mere...

Mere om Kristine Karlshøj

FACILITERENDE LEDELSE – GIV PLADS OG GØR DET LET

Dette foredrag er målrettet ledere som ønsker at lære mere om "faciliterende ledelse". Facilitering betyder at gøre let. I hverdagen vil brugen af de faciliterende teknikker betyde en lettere løsning af hverdagens opgaver, et større overskud hos medarbejderne og mere engagement. I dette foredrag vil vi gennemgå hvad facilitering betyder i ledelse, og afpøve en række faciliterende teknikker. Når du som leder lærer disse teknikker, vil du opleve at få større udbytte af dit lederskab, gladere medarbejdere og mere frihed i kalenderen. Et foredrag for ledere, mellemledere, teamledere, afdelingsledere mv.

SKAB STRUKTUR - FIND DIN BALANCE MELLEM ORDEN OG KAOS
Vi drømmer alle om at have overskud, orden og struktur i vores arbejdsliv! Det er bare ikke altid at vi kan finde balancen mellem orden og kaos.
Har du mod på at gøre en indsats for at få balance mellem arbejde og fritid?
Book foredraget "SKAB STRUKTUR - Find din balance mellem orden og kaos" til jeres næste personaledag, afdelingsmøde eller som start på en udviklingsproces.
Foredraget kan også være et oplæg til en personaledag, hvor i arbejder videre med jeres udviklingsproces i teamet eller afdelingen.

Kristine Karlshøj er lederrådgiver, facilitator og procesdesigner. Hun har 10 års erfaring som leder af Danmarks største børnekulturhus, og som personaleleder for op til 20 kreative medarbejdere. Kristine Karlshøj driver virksomheden MirakelVIP, hvor hun hjælper kommuner, virksomheder og private med facilitering af udviklingsprocesser.

Kontakt Kristine Karlshøj

Kontakt Kristine Karlshøj via formularen her, så vil Kristine Karlshøj vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.