Kristine Thastum Trio

Prisniveau

Kr. 6.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

Fra 1 time til 2 x 45 min.

Profil

Kristine Thastum Trio spiller musik indenfor folk/pop, og singer-songwriter genren. Repertoiret er en blanding af egne sange, samt fortolkninger af nogle af de bedste sange indefor genrerne, af fx Alison Krauss, James Taylor og Niel Young.
Musikken udføres med stor indlevelse, nærvær og med god plads til improvisation.

Læs mere...

Mere om Kristine Thastum Trio

Kristine Thastum Trio spiller musik indenfor folk/pop og singer-songwriter genren fra både Danmark og udlandet. Repertoiret er en blanding af egne sange, samt fortolkninger af nogle af de sange vi rigtig godt kan lide.

Vi spiller både gamle danske folkeviser såsom "Sensommervise", "Jeg kan se på dine Øjne" og "Bonden og Elverpigen", samt nyere numre af fx Alison Krauss, James Taylor og KD Lang. Der vil således både blive spillet kendte, men også nye sange i løbet af koncerten.

Vi søger at skabe stemninger af både glæde, varme, længsel, håb og eftertænksomhed, og musikken udføres med stor indlevelse, nærvær og med god plads til improvisation.

Vi spiller både til private arrangementer og til koncerter i kulturhuse, kirker, forsamlingshuse, caféer og spillesteder.

Kristine Thastum Trio består af 3 rutinerede musikere.
Kristine Thastum: Vokal
Louise Ring Vangsgaard: Violin, Bratsch, kor
Anders Borbye: Guitar, kor

Vi har fundet sammen igennem en fælles glæde ved folk/pop og singer-songwriter genren.

Kristine Worre Roed Thastum:
Sanger, sangskriver og underviser. Uddannet sanger og sang/musiklærer fra CRMB - Det Jyske Musikkonservatorium i 2002.
Har været udøvende sanger og sangskriver i mange forskellige sammenhænge indenfor pop, folk og singer-songwriter genren.
Synger i Sange Fra Hjertet, der spiller ønskesange til brylluper og fester.
Underviser i sang, kor, klaver og sammenspil på Kulturskolen Syddjurs. Kirkesanger ved Skødstrup kirke. Sangkonsulent ved Sangens Hus.

Louise Ring Vangsgaard:
Uddannet fra CRMB - Det Jyske Musikkonservatorium i 2000.
Har gennem de sidste 20 år spillet irsk folkemusik og er fiddler/sanger i Tradish, The Happy River Band og kirkeensemblet Prisme. I gruppen LYD dyrkes den intuitive og improviserede musik.
Spiller desuden med bl.a. Søren Korshøj, Anja Fønss, Esben Langkniv som akkompagnatør på violin og sang.
Fungerer som studiemusiker for ovenstående og senest også for Mikkel Bøggilds Barrow.
Underviser på Musikskolen Laura, holder kurser i irsk traditionel musik og som FolkBandDoktor.

Anders Borbye:
Guitarist, underviser, arrangør, producer. Konservatorieuddannet klassisk guitarist med erfaringer fra et utal af genrer og projekter.
Mest kendt for fløjte-guitar ensemblet Duo Takemitsu, som har udgivet 4 CD'er, men også fra en solo guitar CD med moderne musik.
Derudover freelance arbejde bla med Aarhus Sinfonietta og tidligere med Ensemble 2000.
Udover den klassiske musik er han aktiv i forskellige rytmiske sammenhænge, samt som indspilningstekniker og producer af akustisk baseret musik.

Kontakt Kristine Thastum Trio

Kontakt Kristine Thastum Trio via formularen her, så vil Kristine Thastum Trio vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.