Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

La Strada Band v/Kapelmester Vagn Egon Jørgensen

Prisniveau

Kr. 12.500 - 19.500

Hjemby

Områder

Varighed

op til 4 x 45 min.

Profil

Vi er La Strada Band. Du kan booke os til:
- Festmusik/Dansemusik
- Frokostjazz
- Ældreunderholdning

Vi består af:
Sangerinde: Tina Buchholtz
Guitarist: Søren Bo Addemoes & Sang
Trommeslager: Bo Valbjørn
Kapelmester: Vagn Egon Jørgensen, Harmonika & Keyboards & Sang

Læs mere...

Mere om La Strada Band v/Kapelmester Vagn Egon Jørgensen

La Strada Band live på Smeiden, Løkken
Publiceret 20. juli 2020.

øverst. La Strada Band. pr.foto
PRESSEMEDDELELSE
La Strada Band - live musik i Løkken Smedien, Nørregade 17, 9480 Løkken 20.-26. juli fra kl. 19:00.
I uge 30 vil der hver aften være livemusik på den nyåbnede restaurant Smedien leveret af La Strada Band, der ifølge bandet selv er ”Et rigtigt retro-band”. Musikken er pop, jazz og latin og leverer numre fra ’New York, New York’ over ’The Girl from Ipanema’ til ’Ind til dig igen’. Musik der er dejlig at lytte, synge og danse til. Bandets sangerinde Tina Buchholtz har optrådt i adskillige sammenhænge i musicals, vokalgrupper og med både små og store orkestre. Hun ejer og underviser i TinaBs Musikskole, er børnebogsforfatter, sangskriver, manuskriptforfatter og komponist til adskillige børnemusicals. Tina har i eget navn indspillet 14 CD’er med musik til børn, musicals m.m. Hun akkompagneres af guitaristen Søren Bo Addemos der siden 80’erne været en meget brugt akkompagnatør på den danske musikscene for adskillige gæstende - især amerikanske - jazzmusikere. Sideløbende var han i 26 år medlem af Klüvers Big Band/Aarhus Jazz
ex teriør avis
Det er her på Smedien man i uge 30 kan høre La Strada Band. arkivfoto
Orchestra med hvem han har indspillet ikke mindre end 16 CD’er. Han har over alle årene, spillet med de fleste landsdelsorkestre samt den Jyske Opera. Bandets rytmisk krumtap er trommeslageren Bo Valbjørn, der har spillet trommer i alskens sammenhænge indenfor jazz, rock og pop. Han har de sidste 30 år været ansat som militærmusiker i Slesvigske Musikkorps hjemmehørende i Haderslev. Bo er derudover ivrig cyklist og har en svaghed for biler af amerikansk herkomst. Bandet ledes af kapelmester Vagn Egon Jørgensen – harmonika, keyboards, klaver -stammer fra Rubjerg Præstegaard, og havde sit første professionelle musiker job med harmonikaen på Klitbakken i Løkken, som 15-årig – i 1975. Her oplevede Vagn Egon tiden med Løkken Strandpavillon, hvor der var plads til 800 spisende gæster og et stort dansegulv. Vagn Egon har i 30 år dirigeret Det Jydske UnderholdningsOrkester i 20 musicals og et stort antal nytårskoncerter. De sidste 9 år har Det Jydske UnderholdningsOrkester spillet nytårskoncerter i Skagen med solister som Lis Sørensen, Søs Fenger, Kim Sjøgren m.fl. Til januar 2021 er Julie Berthelsen årets solist. La Strada Band har eksisteret med forskellig besætning siden starten af 80-erne, og i år er det med stor glæde og forventning, vi spiller på den nye restaurant Smedien i Løkken.

Kontakt La Strada Band v/Kapelmester Vagn Egon Jørgensen

Kontakt La Strada Band v/Kapelmester Vagn Egon Jørgensen via formularen her, så vil La Strada Band v/Kapelmester Vagn Egon Jørgensen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.