Llaurent

Prisniveau

Kr. 7.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

60 minuter

Profil

Navn Lasse, er født i 1992 og bor i Kolding. Blev som 1½ årig adopteret fra Haiti og det er derfor mine sange afspejler sig i den danske pop og R&B,
Jeg er ved at realisere drømmen om at blive sanger og skriver mine sange selv. Sangene, med udgangspunkt i mine egne og andres oplevelser, i kærlighed, venskaber og familielivet,

Læs mere...

Mere om Llaurent

Sanger og sangskriver Llaurent (også kendt som Lasse Lauridsen) er nu, efter en spændende tid i studiet og øvelokalet, klar til at annoncere sit nye projekt ”Laurent Live”.

Llaurent har brugt det meste af vinteren og starten af foråret til at planlægge og forberede sit nye liveprojekt og kan nu præsentere ”Llaurent Live”.
Med sit nye liveband bestående af dygtige musikere vil Llaurent løfte sine sange op på et helt nyt niveau når han spiller koncerter live. Llaurent skal til sommer ud at spille med sit liveband rundt i Danmark, hvor publikum kan glæde sig til både at høre sange fra Llaurents bagkatalog samt helt nye numre fra sit kommende debutalbum.

Med sin opvækst i Kolding, afspejler Llaurents musik sig med den danske pop-, R&B- og rap genre og markerer sig dermed på den danske musikscene med relaterbare tekster, fængende omkvæd og både følsomme og energiske sange.
Llaurent har sit debutalbum på trapperne, som er planlagt til at udkomme i sensommeren 2021.
Udover at opsamle Llaurents største numre, vil albummet også byde på splinternye sange.

Links:
Facebook: https://www.facebook.com/LasseLlaurentmusic/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCXUNYud5JNAQaQWY2N_ytVg
Instagram: https://www.instagram.com/lasselaurentmusic/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/0sGZR2d4slHb3DVLmyEpV4?si=Jug6g8V1Tfuq8o4KJMT3ZQ
https://open.spotify.com/album/1v3V5hrMSR56zp91gVJU9N?si=5OYFbeP_TbCrz1iHQwNHNw

Kontakt Llaurent

Kontakt Llaurent via formularen her, så vil Llaurent vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.