Langhoff & Dohn

Svarprocent

80 %

Svartid

Inden for 9 dage

Langhoff & Dohn

Prisniveau

Kr. 10.000 - 20.000

Hjemby

Varighed

Efter aftale

Profil

Når musikken er vigtig.

Vi er to professionelle musikere med mange års erfaring, som tilbyder levende musik i topklasse. Vores kunder er kvalitetsbevidste arrangører, som ønsker at give deres gæster en eksklusiv oplevelse – uanset om anledningen udgør en reception, en firmafest, en kongres, en koncert eller en privat mærkedag.

Langhoff & Dohn kan bookes som duo, trio, kvartet eller kvintet, alt efter arrangementets størrelse og karakter.

Vi er to professionelle musikere, som har arbejdet sammen gennem mange år, fordi vi deler samme begejstring for musik og håndværksmæssig kvalitet.

Vores filosofi er, at alt er 100% live. Vi bruger ingen kunstige tilsætningsstoffer. Vi spiller uden rytmeboks eller på forhånd indspillede arrangementer, fordi vi sætter en ære i godt musikalsk håndværk. Vi tror på, at publikum kan høre forskel på, om musikken lever i nuet, eller om den afvikles stift og mekanisk. Vi bruger derfor heller ikke sætlister, nodestativer eller tekstmapper, fordi vi ønsker at være i øjenhøjde og øjenkontakt med det selskab, vi er sammen med. I stedet bruger vi vores ører og fingerspidsfornemmelse og tager udgangspunkt i arrangørens ønsker og selskabets smag. For der findes ikke to arrangementer, som er ens.

Vi tager altid gerne imod opfordringer, fordi det skaber en bedre stemning – med masser af latter, sang og dans. Vi kan naturligvis ikke efterkomme ethvert ønske, men vi har et bredt repertoire, der tæller mere end 500 sange fra de seneste syv årtier, som vi behersker udenad, så vi kan som regel stille selv det mest kræsne publikum tilfreds.

Som bekendt er der ofte en sammenhæng mellem pris og kvalitet. Vi er ikke det billigste orkester på markedet; til gengæld kan vi garantere nærvær, kvalitet og professionalisme i usædvanlig grad for dem, der – ligesom vi – synes, at musikken er vigtig.

___ ___ ___ ___ ___ ___

Bjarne Langhoff:
Bjarne Langhoff er en blændende sanger og pianist, der er uddannet fra Det jyske Musikkonservatorium. Som sanger har han bl.a. opnået fornemme anmeldelser for sine roller i musicalerne ”Hair” og ”Chess” i Aarhus Musikhus, ”Evita” på Fredericia Teater samt ”Grease” på Aarhus Teater. Bjarne har desuden i en årrække slået sine folder som sanger i disco-orkestret Le Freak og deltaget flere gange i DR’s Melodi Grand Prix. I 2012 charmerede han hele Danmark i sangkonkurrencen ”Voice” på TV2, hvor han endte i finalen.

I 2014 udgav Bjarne albummet ”Safe Distance” med egne sange, som har opnået airplay ikke blot på P4, men også på udvalgte radiostationer i USA.

* * *

Eskild Dohn:
Eskild Dohn er en alsidig sanger og multiinstrumentalist, der af mange er kendt som guitarist i Lars Lilholt Band, som han har turneret med i knap 10 år. Han behersker desuden instrumenter som trompet, saxofon, mandolin, violin og bas. Sideløbende har han været sideman og sangskriver for en række andre danske artister og komponeret musik til teater og tv. Han har desuden optrådt og indspillet med navne som Sigurd Barrett, Søren Sko, Jette Torp, Inside the Whale, Harvest Moon, Viggo Sommer, Maria Lucia og Bruce Guthro.

I 2015 udgav Eskild et album med egne sange på dansk under titlen ”Sange for voksne”, som er blevet spillet flittigt på både P4 og P5.

Kontakt Langhoff & Dohn

Kontakt Langhoff & Dohn via formularen her, så vil Langhoff & Dohn vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.