Lars Sandrini

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Lars Sandrini

Prisniveau

Kr. 4.000 - 25.000

Hjemby

Varighed

30 - 75 minutter prisen ligger som regel på 6500-10000for langt show. Prisen kan blive berørt hvis der er over 100 personer og kørsel.

Profil

Mentalist, Tankelæser, Mindfucker, Psykoligisk manipulatør - vær beredt på at blive afkodet, aflæst, bedraget, snydt, manipuleret med. Mental underholdning i topklasse, gæsterne bliver klædt af mentalt på den gode måde. Samtidigt bliver der undervist i kropssprog, så du kan gå hjem klogere i hvad man kan se når man observerer andre. Lars er som en af de få uddannet og bestået som krops sprogs specialist af FBI agent Joe Navarro.

Forestil dig du tænker på et ord i en bog, din pin kode, en person i selskabet eller en musiker, med få spørgsmål du ikke må svare på afslører du dig selv mere og mere. Publikum er med på scenen og enkelte af manipulationerne er alle med. Du vil blive klogere på kropssprog, hvordan hjernen virker, og du vil se ting som man tilskriver Savante personer. Sjovt, underholdende og lærerigt. Med 30 års erfaring, og optrådt i store dele af verdenen, er du garanteret et show der passer ind og er tilrettelagt efter din begivenhed. Lars Sandrini har optrådt for 20-500 mennesker.
Lars har optrådt for for et hav af virksomheder, erhvervsklubber samt privat arrangementer.
Som feks. Martinsen A/S - Jyske Bank - Kvindeforum - De flade næsers klub(bokselandsholdet) - Erhvervsklub Vest - Kolding og lillebælt i øjenhøjde - Rumsterlauget - Sportium. Samt steder som Liverpool, Shanghai, Las Vegas, Havana, Colombo, Budapest etc.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Lars Sandrini: 5,0 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

Helt fantastisk

Helt igennem overvældende og mystisk. Kan kun give mine største anbefalinger om at vælge Lars til et kommende arrangement.

Anmeldt af Jeanette Thorsgaard d. 13. marts 2024
5
1
5

En uovertruffen oplevelse

Vi havde booket Lars til et netværks arrangement, og havde allerede på forhånd en vis indsigt i hvad showet gik ud på.
Selve udførslen af showet overgik dog alle forventninger, og vi sad alle tilbage fuldstændig blæst bagover.
Showet var berigende, faktabaseret og helt igennem imponerende.
Jeg kan kun anbefale andre at booke et show med Lars.

Anmeldt af Kristian Lundfold d. 24. oktober 2023

Kontakt Lars Sandrini

Kontakt Lars Sandrini via formularen her, så vil Lars Sandrini vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.