Lars U

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Lars U

Prisniveau

Kr. 4.500 - 12.000

Hjemby

Varighed

30-45 min.

Profil

Komik, magi og inter-aktivitet giver dit publikum den bedste trylleoplevelse....Lars U lægger vægt på det humoristiske og er eminent til at interagere med publikum da han samtidig er en af landet bedste impro-skuespillere.

Showets kerne er komikken. Kunderne er alt fra Ingeniørforeningen og Fængslet i Horsens til byfesten i Særslev eller konfirmationen.
Lars U retter altid showet ind til den enkelte kunde, enten i forberedelsen eller under showet. Lars er nemlig en af landets bedste impro skuespillere. Han er skuespiller også teatersport med Kosmonauterne.
Vil du have en professionel tryllekunsnter med mere end 25 års erfaring i at underholde børn og voksne, så send en forespørgsel, og lad os sammen finde det ideelle show til dit arrangement.

FIRMAETS HEMMELIGHED:
Som nok den eneste i landet tilbyder jeg en slags "Gintberg på kanten" udsat for trylleri og komik. Jeg besøger jeres virksomhed eller deltager på jeres temadag. Ud fra hvad jeg ser og hører laver jeg et magisk comedyshow hvor jeg sætter informationerne på spidsen.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Lars U: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Sjovt for børn og voksne

Vi havde sommerfest i vores landsby, hvor voksne og børn morede sig gevaldigt!

Anmeldt af Ditte Jensen d. 20. august 2023
5
1
5

Perfekt underholdning til sommerfesten

Vi har brugt Lars U flere gange til vores sommerfest i grundejerforeningen. Vi har i bestyrelsen aldrig været skuffet, og Lars har hver gang formået at tryllebinde og underholde både voksne og børn.

Anmeldt af Mads Vestergaard d. 1. juni 2017

Kontakt Lars U

Kontakt Lars U via formularen her, så vil Lars U vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.