Lars U

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 timer

Lars U

Prisniveau

Kr. 4.500 - 7.000

Hjemby

Varighed

30-45 min.

Profil

Komik, magi og inter-aktivitet giver dit publikum den bedste trylleoplevelse....Lars U lægger vægt på det humoristiske og er eminent til at interagere med publikum da han samtidig er en af landet bedste impro-skuespillere.

Siden Lars U var 11 år har Lars U underholdt til alt fra kræmmermarked til Carl-Mar foredrag. I dag lever Lars af at rejse landet rundt med hans komiske, skæve show.
Lars U retter altid showet ind til den enkelte kunde, enten i forberedelsen eller under showet. Lars er nemlig en af landets bedste impro skuespillere. Han spiller nemlig også teatersport med Kosmonauterne, som hver 3. uge spiller for en altid udsolgt sal på Kulturmaskinen i Odense.
Vil du have en professionel tryllekunsnter med mere end 25 års erfaring i at underholde børn og voksne, så send en forespørgsel, og lad os sammen finde det ideelle show til dit arrangement.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Lars U: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Sjovt for børn og voksne

Vi havde sommerfest i vores landsby, hvor voksne og børn morede sig gevaldigt!

Anmeldt af Ditte Jensen d. 20. august 2023
5
1
5

Perfekt underholdning til sommerfesten

Vi har brugt Lars U flere gange til vores sommerfest i grundejerforeningen. Vi har i bestyrelsen aldrig været skuffet, og Lars har hver gang formået at tryllebinde og underholde både voksne og børn.

Anmeldt af Mads Vestergaard d. 1. juni 2017

Kontakt Lars U

Kontakt Lars U via formularen her, så vil Lars U vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.