Lasse og Sasha's Totalt Hyggelige Duo

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Lasse og Sasha's Totalt Hyggelige Duo

Prisniveau

Kr. 3.000 - 6.000

Hjemby

Områder

Profil

I Lasse og Sasha's Totalt Hyggelige Duo spiller vi musik til enhver lejlighed, hvad end det er sølvbrylluppets morgensang, fødselsdagsmiddagen, julehygge eller noget helt tredje. Med solidt fodfæste i den danske sangskat og den amerikanske jazz-standardtradition, leverer vi god stemning blandt nodelinjerne, såvel som gæsterne.

Lasse og Sasha mødte hinanden på musikkonservatoriet i Esbjerg, og opdagede hurtigt en fælles kærlighed for at give musikken videre. Siden har vi spillet mange koncerter på både festivaller, spillesteder og en række private arrangementer, og vi håber at dit arrangement bliver det næste:)
Selvom vi virkelig forstår os på at hygge, har vi også en alvorlig side, som vi finder frem når der er brug for musikalske indslag, der kan være med til at gøre de svære lejligheder til meningsfulde oplevelser.
Vi spiller naturligvis også gerne til fællessang i alt fra højskoletradition til pop-regi, hvis der er ønsker herom.

Kontakt Lasse og Sasha's Totalt Hyggelige Duo

Kontakt Lasse og Sasha's Totalt Hyggelige Duo via formularen her, så vil Lasse og Sasha's Totalt Hyggelige Duo vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.