Find foredragsholder i nærheden af Hillerød med foredrag om ledelse her

Shirin Madani og Lars Petersen

Foredraget er en vekselvirkning mellem relevante ledelsesværktøjer til dig og ledelse i praksis. Det foregår i en nærværende og inspirerende dialog...

Hjemby
Vedbæk
Prisniveau
Kr. 10.000 - 15.000
Vis kunstnerprofil

Kristine Karlshøj

FACILITERENDE LEDELSE – GIV PLADS OG GØR DET LET
Lær de faciliterende teknikker og få større udbytte af dit lederskab, gladere medarbejdere og mer...

Hjemby
Tranekær
Prisniveau
Kr. 7.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Den gode foredragsholder formår at fange sine tilskuere, og gør det ofte med en fængende historie. Man erfarer tit, at det i virkeligheden er fortællingen, der er selve foredraget, og hvis I søger en medlevende foredragsholder, så finder I sikkert ikke et mere omfattende katalog at vælge ud fra, end det I finder her på Eventzonen. Hvis du leder efter et foredrag, er du derfor kommet til det perfekte sted. Eventzonen er netop én af Danmarks største booking-portaler indenfor dette område. Det eneste du skal gøre er at kontakte foredragsholderen via vores side, og betingelserne for et samarbejde, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du ender med at booke. Her aftaler I også det tema eller de emner, som foredraget skal indeholde. Efterfølgende skal du blot gøre reklame for det spændende foredrag, så der er et stort fremmøde på plads på dagen. En gruppe tilhørere, som finder foredragets emne spændende. En succesfuld foredragsaften kræver en karismatisk foredragsholder, som forstår at engagere sit publikum, og tilskuere, som brænder for at være med og blive mere oplyst om det givne tema. Hvem står for, at publikummet kommer på plads? Jo, det er din opgave. Men med Eventzonen får du nemt adgang til en række foredragsholdere, som kan dække en masse vidt forskellige temaer.

Eventzonen.dk er en bookingportal, som er en af landets største og mest spændende, hvor du kan finde alle betydelige former for god underholdning til events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som for private, gamle som unge.

Formålet med portalen har været at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere således at danskere, som leder efter perfekt underholdning & musik indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun skal søge ét sted, og det uden at de er nødt til at betale ekstra bookinggebyrer eller andre administrationsgebyrer. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men den portal der samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen for at booke entertainere hos os.

Udvalget dækker fra stand-up komikere til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Eventzonen.dk har derudover et udvalg af bands indenfor enhver genre, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag bookingportalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stor erfaring med booking af alle former underholdning. Mogens Birk har det mål at lave landets mest populære bookingsystem til underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke nøjes med blot at være portalen imellem kunstnere og deres kunder, der er også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Eventzonen har i tillæg et voksende community af folk, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så har man også muligheder for forinden at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade video til din profil, og derefter vil de lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du selv er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere tæt på Hillerød med foredrag om ledelse, skal du vælge Eventzonen. Det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...