Ledelse i Jylland

Der er desværre ingen kunstnere under Ledelse i Jylland, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Musik.

Det, der karakteriserer stærke foredragsholdere er, at de fanger deres publikum med deres spændende historier. Man erfarer tit, at det i virkeligheden er fortællingen, der er selve foredraget, og hvis I leder efter spændende foredragsholder, så finder I næppe et større udvalg at vælge ud fra, end det der ses her på Eventzonen.dk. Eventzonen.dk er én af Danmarks største portaler til booking: Og vi er det både, hvad angår underholdning, musik og foredrag. Det eneste du skal gøre er at kontakte foredragsholderen via vores side, og efterfølgende aftales pris, detaljer og øvrige vilkår indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det er ligeledes her, I fastlægger detaljerne for foredraget: Fx hvad det mere nøjagtigt skal handle om. Efter du har foredragsholderen booket og indholdet på plads, så kan du begynde at promovere eventet, så du ved, der tropper et talstærkt publikum op. Og helst at tilhørerne består af mennesker, som synes at foredragets emne er interessant. Skal foredragsaftenen blive succesfuld, har I brug for en fængslende foredragsholder, som er i stand til at få sit publikum med, og publikum, som brænder for at deltage og blive mere vidende om det givne tema. At få hold på et passende antal tilhørere er en vigtig opgave, men gennem Eventzonen, får du støtte til at komme godt i gang med valget af den helt rigtige foredragsholder, som dækker et stort sortiment af spændende emner.

Leder du efter en af landets største og mest interessante portaler til booking, så er Eventzonen det rette valg, kort sagt al slags underholdning indenfor events, fester og arrangementer for firmaer såvel som for private, unge som gamle.

Formålet med portalen er at skabe løsningen, der samler spændende og interessante entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så danskere der leder ideel underholdning og musik kan søge det de leder efter et enkelt sted og uden at der skal betales ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men den portal der samler alle mulighederne. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vi har god trafik af mange kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage og booker dygtige entertainere.

Det brede udvalg strækker sig fra ballonklovne til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Vi har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor mange interessante genrer, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være et samlingspunkt imellem entertainere og deres kunder, der er også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration til alt indenfor events og fester. I tillæg er der et voksende antal brugere på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er det muligt inden en event at aftale tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Senere giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din personlige profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Ønsker du derefter ikke at have betalingsprofilen, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere i Jylland med foredrag om ledelse, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...